Üretim kategorisinde değerlendirilen mantarlar, günümüzün yeni iş sahalarından biridir. Bu sektörde yeni olanlar için A’dan Z’ye tesis kurulumu gerçekleştiren firmamız, profesyonel tasarım seçenekleriyle çözüm üretmektedir. Üretim tesisi kategorisinde, gerekli izinler, devletin verdiği destek, çadırın kurulması ve çadır içinde gerekli olan malzemelerin temin edilmesi gibi konularda şirketimiz yardımcı olmaktadır. Ankara mantar çadırı konusunda uzman olan personellerimiz, takım anlayışı ile kısa zamanda çadır kurma işlemini gerçekleştirmektedir.

Çadırlarımız Özel Olarak Hazırlanmaktadır

            Çadırların çatı kısımları normal ev çadırları gibi üçgen şeklindedir. İskelet kısımları metaldir ve şiddetli fırtınaya karşı dayanıklı bir şekilde tasarlanmaktadır. Çadır için kullanılan malzemeler ısı yalıtımlıdır. Kış aylarında meydana gelen fırtına, soğuk ve kar yağışı gibi durumlarda çadırlar oldukça dayanıklıdır. Pratik kullanım özelliğine sahip olan ve bu kategoride çözüm üretmeye devam eden şirketimiz, sertifikalı hizmet sunmaktadır. Bütün işlemler resmidir. Devlet desteği kategorisinde gerekli işlemler için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Kurulum ve üretim kategorisinde pratik çözüm sunan firmamız, hizmet kalitesini güncellemeye devam etmektedir. Sel ve benzeri durumlara karşı özel olarak tasarlanan ürünlerimiz, kalite bakımından birinci sınıf özelliklere sahiptir. 

Çadırlarımız Özel Tasarımdır

            Üretim kategorisinde oldukça kullanışlı özelliklere sahip olan çadırlarımız, özel tasarımdır. Pratik, etkili ve kullanışlı olan bu çadırlar, üretim kategorisinde değerlendirilmektedir. Basit çadırlarla karıştırılmamalıdır. Zemine monte edilen ve sağlam metal iskelete sahip bu tasarımlar, özel ısı yalıtımlı çadırlarla kaplanmaktadır. İç tasarım kategorisinde raflar yine şirketimiz tarafından temin edilmektedir. Raflar, verimin artışında önemli rol oynamaktadır. Mantar yetiştiriciliği için gerekli olan bütün malzemeler, firmamız tarafından temin edilmektedir. Kurulum konusunda tecrübeli olan ve işinin ehli kişilerden olan ekibimiz, yılın her gününde aynı performansla çözüm üretmektedir. Sertifika, devlet desteği ve benzeri resmi konularda problem teşkil etmeyen kuruluşumuz, çözüm üretmeye devam etmektedir. Vergi, ruhsat ve gerekli izinler konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz. Sıfırdan başlayanlar için bu kategoride gerekli bütün bilgileri bizden alabilirsiniz. Hizmet kalitesini güncelleyen ve bu kategoride yeniliklere açık olan şirketimi, çadır, kurulum, raf ve klima gibi malzemeler konusunda yeni ürün seçeneklerini tercih etmektedir. Yıllarca sorunsuz bir şekilde mantar yetiştirebilirsiniz. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com