Çadırda mantar yetiştirme işlemleri, günümüzün en kazançlı işleri arasında gösterilmektedir. Yeni ve kazançlı bir iş düşünenler için kuruluşumuz, sıfırdan iş kurmaktadır. İstiridye mantarlarına özel olarak tasarlanan çadırlarımız, yeni iş fırsatı sunmaktadır. Bu kategoride devletin verdiği bütün teşvikler konusunda danışmanlık yapabiliriz. Ayrıca mantarın ekimi ve gerekli malzemeler konusunda da yardımcı oluyoruz. Çadırın kurulumu için gerekli şartlara sahipseniz hemen bizi arayın. Küçük bir arsa çadır için yeterlidir. İçerisindeki raf sistemi sayesinde yüksek verim elde edebilirsiniz. Raf sistemi, çadır sıcaklığını ayarlayan klimalar ve diğer bütün eklentiler firmamız tarafından tasarlanmaktadır.

Yeni Bir İşe İlk Adım

            Profesyonel bir işe ilk adımı bizimle atın. Tarım kategorisinde hizmet veren ve bu kategoride etkili seçenekleri değerlendiren firmamız, mantar desteği, resmi işlemler, çadırın kurulması, çadır içerisindeki techizatın kurulması ve mantar yetiştiriciliği gibi konularda yardımcı olmaktadır. Devlet desteğini almak için işinizin resmi olması gerekir. Vergi levhası, belediye ruhsatı, tarım ve hayvancılık gıda üretim belgesi, ISO 9001 belgesi, İyi tarım uygulamaları belgesi (İTU belgesi) ve organik tarım belgesi gerekli belgelerdir. Bütün bu belgeleri temin ettikten sonra resmen bu işe başlayabilirsiniz. Çadır, çadır için raflar, klima, kompost ve benzeri işlemler için firmamızın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Artvin mantar çadırı konusunda bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. Çadırın kurulumu, resmi işlemler, deste, mantarın nasıl yetiştirildiği ve diğer konularda bizden yardım alabilirsiniz. 

Kısa Zamanda Teslim Ediyoruz

            Profesyonel tasarım ve kurulum işlemleriyle çözüm üreten ve bu kategoride etkili seçenekleri değerlendiren firmamız, zamanında işe başlayıp zamanında iş teslimatı gerçekleştirmektedir. Bu sektörde kazanç elde edebilmek için yetiştiriciliğin gereklerini yerine getirmeniz gerekir. Aksi takdirde zarar edebilirsiniz. Bu nedenle bu işi bilene bırakmalısınız. Mantarın nasıl yetiştirildiği konusunda gerekli deneyime ve bilgiye sahip elemanlarımız, çadırın kurulumundan mantarın yetiştiriciliğine kadar bütün konularda yardımcı olmaktadır. Kurulum işlemlerinde malzeme ve işçilik farklı hesaplanmaktadır. Ayrıca üretim için gerekli olan kompost seçenekleri de ayrı bir şekilde değerlendirilmektedir. Çadır sisteminin kurulumu, rafların kurulumu ve diğer bütün işlemler için gerekli teknik desteği pratik bir şekilde gerçekleştiriyoruz. 

 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com