Alanın Verimli Kullanımı

İstiridye mantarının yetişmesi için genel koşulların sağlanması için gerekli tüm gereksinimleri karşılayan endüstriyel çadırlarımızın, kurulacağı alana uyumlu bir şekilde montajı yapılmaktadır. Bazı alanlar engebeli ve eğimli olabilmektedir. Zeminin düzenlenmesi ve zemine tam gönyede oturtulması teknik personelimizce yapılacaktır. Havalandırmanın ve güneşin en iyi şekilde kullanılabilmesi için gerekli düzenlemeler yine yapılmaktadır. Tüm çadır alanının en verimli şekilde kullanılarak üretime hazır hale getirilmesine kadarki süreç tarafımızdan yönetilmektedir.

 Mantarlar İçin İdeal Ortam Sağlar

Sadece bitkiler için değil, mantarlar için de gerekli olan ısı ve nem miktarının kolayla ayarlanabilmesini sağlar. İçerideki hava sirkülasyonu, nem ve güneş ışığının doğru kullanılabilmesi gerekli pencereler, havalandırma sistemleri planlanır. Açık ortamlardan daha temiz ve hijyenik bir mekan oluşturur. Hidropanik özelliklere sahip olması istiridye mantarı çadırından beklenen kaliteyi sağlamaktadır. Bugün montajını yaparak teslim ettiğimiz birçok Bitlis mantar çadırı teslimatlarımızla girişimciler, bölgesel hava şartlarına uygun olarak üretim yapabilmektedir.

 Çadırın Kullanmanın Faydaları

Endüstriyel çadırlarımız, mantar ve sebze yetiştiriciliği için gerekli sera ortamını oluşturarak, büyük maliyetler gerektiren imalatlardan kurtulmanızı sağlar. Çadırlarımız ile yeni seralar inşa etmek zorunda kalmazsınız. Kolayca kurabilir ve gerektiğinde başka bir yere taşıyabilme olanağı sağlar. İmalattan sonra kısa sürede kurulması, ürün yetiştiriciliğine hemen başlama fırsatı verir.

 Çadır Ekipmanları ile Altyapı Kolay Kurulur

İstiridye mantarı çadırlarımızla birlikte kullanılacak ekipmanlar sayesinde sulama, nem ve ısı ekipmanlarının kurulumu da kolaydır. Farklı boyutlarda imal edilebilen çadırlar ile havalandırma fanları, ısıtıcı klimalar ve ortam nemini sağlayan cihazlar, üretim sürecini etkileyen faktörlerdir. Tüm cihaz ve ekipmanların doğru yerlerde bulunması önemlidir. Bir üretim çadırından beklenen birçok özelliğe sahip olan ürünlerimiz; ışıklandırma, sulama, zemin kaplama, pencereler gibi farkı altyapılara olanak sağlar.

 Havalandırma Sorununu Ortadan Kaldırır

İstiridye üreticileri çadır havalandırmasına dikkat etmelidir. Gerekli koşulları sağlayan çadırlarımızı teslim ettikten sonra, üreticilere gerekli teknik bilgiler tarafımızdan verilmekte ve talep halinde danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Mantarların sağlıklı büyüyebilmesi için yeteri kadar temiz hava ve nemin sağlanması gerekir. Bazen çadır sıcaklığı mevsimsel özelliklerden ve ışıklandırmadan dolayı aşırı ısınabilir. Bu durumda çadırdaki havalandırma sistemi otomatik olarak çalışarak devreye gider ve mantarların ihtiyacı olan ideal ısı ve nem ortamını sağlar.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com