Ülkenin en soğuk şehirlerinden biri olarak ön plana çıkan Erzurum’da, güven içerisinde mantar yetiştiriciliği gerçekleştirebilirsiniz. Özel üretim hattından geçerek tamamen kaliteli bir şekilde tasarımını sağladığımız çadırlar sayesinde, Erzurum’un en soğuk yerlerinde dahi güvenle istiridye mantarı üretimi sağlayabilirsiniz. Son dönemlerin en yaygın iş olanakları arasında yer alan istiridye mantarı yetiştiriciliği, firmamız bünyesinde sizlere sunduğumuz kaliteli çadırlar ile güven içerisinde üretim yapmanıza olanak vermektedir. Üstelik çok uygun fiyatlar, profesyonel montaj hizmeti ve çadırların içerisindeki tüm ekipmanlar ile sizlere güvenli üretim yapmanıza olanak vermekteyiz. İnce uzun tasarım altında hazırlanan ve iç hacmi oldukça geniş dizayn edilen çadırlar, mantarların bütün farklı hava koşullarında kaliteli olarak yetişmesine fırsat vermektedir.
 
Erzurum için mantar çadırı
 
            Ülkenin bütün farklı yörelerinde güvenle yetiştirme imkanı elde edilen istiridye mantarıyla, yepyeni bir iş koluna sahip olabilirsiniz. Özellikle devlet katkısının da sunulduğu bu iş kolu için, bütçenize aşmayan fiyatlarla en kaliteli erzurum mantar çadırı çeşidine sahip olabilir; dilediğiniz noktada güven içerisinde mantar yetiştirebilirsiniz. Aradığınız tüm özellikler tek bir çadır içerisinde hazır olarak sizleri bekliyor. Çadırlar tamamen kullanışlı bir tasarımla hazırlanmıştır ve tüm ekipmanları da çadır ile birlikte sunulmaktadır. Ayrıca firmamız bünyesinde bulunan profesyonel ekip, üretimin yapılacağı yere gelerek çadırların montajını en iyi şekilde sağlamaktadır. Bundan sonra ise size sadece yetiştirmek kalıyor. Tamamen doğal bir ortama sahip olacak istiridye mantarı, Erzurum’un soğuk havasına aldırmadan güvenle kaliteli şekilde büyüyecektir.
 
Mantar çadırı için tüm olanakları sizlere sunmaktayız
 
            Profesyonel bir hizmet kapsamında üretim hattından geçirdiğimiz çadırlar, aynı zamanda detaylı ekipmanları ve montajı ile de sizlere sunulmaktadır. İmalat- satış ve kurulum aşamalarını güven içerisinde bizden elde edebilirsiniz. Özellikle çok uygun fiyatlarla sağladığımız çadırlar sayesinde, ülkenin dört bir köşesine; yetiştirdiğiniz mantarları güvenle ulaştırabilirsiniz. Yepyeni bir iş kolu olarak devlet tarafından da teşvik edilen istiridye mantarı yetiştiriciliği, oldukça büyük bir potansiyele sahiptir. Nitekim istiridye mantarının sunduğu lezzet tüm sofralara ulaşırken aynı zamanda yetiştiren kişiye de güzel bir getiri sağlamaktadır. Çok uygun fiyatlarla imalat, ulaştırma ve kurulum hizmetlerini elde etmek için hemen bizimle iletişim kurabilirsiniz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com