Firmamız; büyükbaş hayvancılık, kümes hayvancılık ya da istiridye mantarı ve solucan gübresi gibi farklı mecralar için gerekli olan tüm çadır sistemlerini kaliteli ve güvenli bir şekilde tesis ederek müşterilerimize teslim etmektedir. Kapalı alanlar hayvanlar için soğuk iklim koşulları gibi hastalık yapıcı dış etkenlerden koruyan alanlar olup hayvansal üretimin verimlilik devamında zorunludur. Çadır konusunda tüketicilerin istediği ise dayanıklı olması ve güven içinde uzun ömürlü kullanabilmeleridir.

Bu açıdan işletme olarak kaliteden ödün vermeden itinalı bir üretim süreci sonrasında belirtilen adreste uzman personelimiz çadır teslimatını gerçekleştirmektedir. Çadır üretim yelpazemizdeki önemli bir ürün de istiridye mantarı için hususi çadırlardır. İstiridye mantarı ya da diğer bilinen ismiyle kavak mantarı ideal bir üretim alanı oluşturmaya başladığından talep açısından ilgi gören bir iş alanıdır. Bu açıdan ihtiyaç duyduğunuz kaliteli çadır ürünlerini www.istiridyemantarcadiri.com sitesinden bize ulaşarak güven içinde satın alabilirsiniz.

İstiridye mantarının önemi giderek daha iyi anlaşılmaktadır. Bilimsel adı ‘Pleurotus Ostreatus’ olan bu mantar cinsi yenilen bir familyaya mensuptur. Aslında ekim tarihi oldukça eskilere gider. İstiridye mantarı Birinci Dünya Savaşı esnasında Almanlar tarafından ekilerek olumlu sonuçlar alınmıştır. Bu mantar türleri yenildiği gibi endüstrinin çeşitli alanlarında da kullanılmaktadır. Damak tadının yaygınlığı açısından dünyanın her tarafında beğenildiği gibi özellikle Uzak Doğu’da meşhur bir mantar ailesidir. Sonbahar yetişme mevsimi olup nem oranının yüzde 90’lara ulaşması gerekir.

Ayrıca doğal bir antibiyotik ihtiva eder. Kavak mantarı denilmesinin nedeniyse, daha çok kavak ağaçları etrafında doğal yetişme alanı bulmasıdır. İçerdiği besin değeri yüksek olduğu gibi kokusu da diğer türlere göre daha iyidir. İstiridye mantarı B vitaminince zengin olup birçok rahatsızlık için etkilidir. İstiridye mantarı yetiştirmek isteyenler gerekli kapalı alanın tesisi için firmamıza www.istiridyemantarcadiri.com adresinden başvurabilir.

Firmamız uzman ekibi ve teknik ekipmanıyla istenilen günde istiridye mantarı çadırını kurmakta ve izolasyonu eksiksiz biçimde çözerek müşterilerine teslim etmektedir. Ayrıca gerekli danışmanlık hizmeti de vererek üreticiye bilgilendirmektedir. Kompost ise yüksek verim potansiyeli içermekte olup dış etkenler ve hastalıklara karşı iyi bir dirence sahiptir. İstiridye mantarıyla ilgili tüm siparişleriniz için www.istiridyemantarcadiri.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com