Zengin besin değeri nedeniyle istiridye mantarının popülerliği giderek artıyor. Bu artış mantar üretimine olan ilgiyi de arttırmaktadır. İstiridye kabuğuna benzeyen yapısı nedeniyle bu isimi almış olan istiridye mantarı diğer türlerden daha fazla bilinmektedir. Giderek gelişen bu sektörde profesyonel bir ekipten destek alarak, çok daha kısa sürede olumlu işler yapmak mümkündür. Mantarın yetiştirileceği çadırın ve içinde yer alması gereken ekipmanın  temini  tarafımızdan sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra bu konularda,  danışmanlık hizmetleri ile yetiştiricilerimizin yanında oluyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi kars mantar çadırı konusunda da sizlere hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda danışmanlık hizmeti vererek verimliliğinizi arttırmayı hedefliyoruz.

İstiridye Mantar Çadırı Nasıldır?

            İstiridye mantarı diğer mantar türlerine nazaran daha hassas ortam isteyen bir türdür. Nem, oksijen ve sıcaklık farklılıklarına karşı duyarlı olan bu mantar türünün yetiştirileceği ortamın özel bazı koşullara sahip olması gerekmektedir. Doğada kavak gövdesinde ve diplerinde yetişen istiridye mantarının yetiştirileceği ortamın da serin, ve oksijenli olması gereklidir. Bizler imal ettiğimiz çadırların montajını bizzat yaparak, sizlere gerekli bilgileri veriyor ve sağlıklı üretim için başlangıcı sağlıyoruz.  Türkiye genelinde verdiğimiz hizmette kuluçka dönemi, gibi tüm doğal süreçlere gösterdiğimiz hassasiyet neticesinde elde edeceğiniz verimin maksimum düzeyde olmasını amaçlıyoruz. 

İstridye Kompostu Nedir ve Nasıl Temin Edilir?

            İstiridye mantarı yetiştirmek için çadır kurulumundan sonra sıra komposta gelmektedir. Kavak ağaçlarının diplerinde mantarın yetiştiği ortam, istiridye mantar kompostu olarak adlandırılır. Bu mantarın yetiştirileceği ortamlara uygun kompostun serilmesi gereklidir. Bizler mantar çadırı kurulumundan sonra kompostun temini konusunda da sizlere destek veriyoruz. Bunun yanında danışmanlık hizmeti de sağlamaktayız.

İstiridye Mantar Çadırı Üretimi Yapıyoruz

            Mantar üretimine imkan verecek şekilde ürettiğimiz çadırları, Türkiye’nin farklı şehirlerine giderek bizzat kurulumunu da gerçekleştiriyoruz. Bu çadırlar mevsim değişikliklerine karşı dayanıklıdır. Bunun yanı sıra müşterilerin isteklerine uygun olarak giriş bölümlerinde bazı farklılıklar yapılabilmektedir. İstiridye mantar çadırının en önemli özelliği, hem içinin hem de dışının iklim koşullarına karşı mukavemet gösterebilmesidir. Sağlam yapısıyla uzun ömürlü olan çadırlar aynı zamanda izolasyonu ön planda tutan yapısı sayesinde güvenli üretime olanak tanır. 

 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com