Tarımsal üretim bir toplumun temel ekonomik etkinliklerinden biridir. Tarımsal üretim ilkel ve modern yöntemler olmak üzere iki şekilde yürütülmektedir. İlkel yöntemlerle gerçekleştirilen tarım faaliyetlerinde verim oldukça düşüktür. Ancak modern yöntemlerle gerçekleştirilen tarım faaliyetlerinde ise birim alandan elde edilen verim oldukça fazladır. Buna bağlı olarak tarımda model yöntemler birçok devlet tarafından destek görmektedir. Bu kapsamda ülkemizde de çeşitli tarım ürünleri devlet desteği kapsama alanı içerisindedir. Devlet desteği kapsamı içerisinde yer alan Ürünlerden biri olan istiridye mantarı da Üreticilerine Devlet desteği sağlamaktadır. 

İstiridye Mantarı

            Halk arasında kabak mantarı olarak da bilinen istiridye mantarı içerdiği mineraller ve proteinler vasıtasıyla oldukça faydalı besin kaynakları arasında yer almaktadır. Toplumda yaygın olarak geniş bir kullanım alanına sahip olan istiridye mantarları hem yenilebilir olması hem de sanayide çeşitli ürünlerin ham maddesi konumunda olmasından dolayı üretimi oldukça önem arz etmektedir. Kültür üretimi gerçekleştirilebilir bir ürün olan istiridye mantarları aynı zamanda Çadır üretimine de uygun bir üründür. Özellikle 20. yüzyılın başlarından itibaren kapalı alanlarda da üretimi gerçekleştirilmektedir. 

Çadır Özellikleri

            Devlet destekli istiridye mantarı üretimi yapacak kimseler için öncelikli iş kaliteli ve sağlam bir mantar çadırı elde etmektir. Çadır seçerken özellikle firmamız ürünlerini tercih etmeniz sizin faydanıza olacaktır. Çadır envanterimiz içerisinde yer almakta olan konya mantar çadırı kullanıcılar tarafından çokça tercih edilmektedir. Firmamız bünyesinde üretimi gerçekleştirilen bütün ürünlerimiz A sınıf kalitededir. Sahip olduğu izolasyon özelliğiyle yaz ve kış her türlü iklim ve doğa koşullarında üretimi desteklemektedir. Firmamız çadırları özel profesyonel ekibimi tarafından bulunduğunuz bölgede gerçekleştirilmektedir.
 
            Her türlü şartlara dayanıklı astar özelliğiyle üretilen ürünlerimiz Anadolu’nun her bölgesinde mantar üretimine olanak tanımaktadır. Firmamız ürünlerini tercih ederek üretim faaliyetlerinizi sağlam ve risksiz bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Ürünlerimiz 10 cm kalınlığında olup yıpranma ve yırtılmalara karşı da oldukça sağlam bir yapı teşkil etmektedir. Firmamız üretmiş olduğu çadırları tamamen isteğe bağlı boyutlarda gerçekleştirmektedir. Firmamız çalışanları hem çadırınızın hem de iç ekipmanların kurulumunu aynı anda gerçekleştirmektedir. Firmamız isteğe bağlı olarak çadırlarınız için kompost temini de sağlamaktadır.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com