Tarımsal üretimlerin kapalı alanlarda yapılmasıyla ürün artışı ve hastalıklarla mücadele konusunda büyük başarı kazanılmıştır. Özellikle küresel ısınmaya bağlı olarak mevsimsel özelliklerde büyük değişimlerin yaşandığı günümüzde, bölgelerin alışılagelmiş hava koşullarında da farklılıklar görülmektedir. Bu yüzden birçok tarla üreticisinin ürünleri yağmur veya doludan, hatta sel felaketlerinden dolayı zarar görmektedir.
 
Hava Koşullarına Karşı Dirençlidir

            Ani hava sıcaklıkları ve düşüşler de ürünleri etkilemektedir. Özelikle istiridye mantarı üretimi yapan veya yapmak isteyenlerin kafalarında bu mevsimsel hava koşulları sorun olmaktadır. Firmamızın ürettiği bütün çadırlar aşırı sıcaklara ve soğuklara dayanaklı çadırlar olup, içten ve dıştan yatılım sağlamaktadır. Tasarım özelliğine uygun olarak tavanda yağmur birikimine izin vermez, dolu yağışlarından etkilenmez. Sağlam çadır kumaşı ile endüstriyel çadır üretimi için uygundur. 
 
Kendi Atölyelerimizde İmal Ediyoruz

            Bütün çadırlarımız TSE-CE-ISO kalite standartlarında üretilmekte ve üretim sertifikasına sahiptir. Kişisel kullanım hataları hariç olmak üzere, sarkma, yırtılma, yıkılma gibi üretim ve montaj hatalarına karşı firmamızın garantisi altındadır. Çadır kumaşı ile birlikte iskelet sistemi ve ekipmanlarının tamamı firmamızın Ankara Ostim’de hizmet verdiği atölyelerinde imal edilmektedir. Böylece piyasadaki diğer çadırlara oranla daha ekonomik ve az maliyetli çadırlar üretebilmekteyiz.
 
Anahtar Teslimi İmalat Yapıyoruz

            İstiridye çadırlarının ön proje çalışması ve avan proje aşamasına kadarki bütün çalışmaları teknik personelimiz yerine getirmektedir. Müşterilerimizin beklentilerinin ve isteklerinin de imalat sürecinde dikkate alındığı bu planlama çalışmaları sonrası imalat sürecine geçilmektedir. Kısa sürede en hızlı şekilde imalatı tamamlanan çadır ve ekipmanları, üretim yapılması düşünülen alana getirilerek montajına başlanmaktadır.

            Montaj süreci de çok kısadır. Personelimizin engin tecrübesi ve el yatkınlığı sayesinde kurulum tamamlanmaktadır. Talep edildiği takdirde müşterilerimizi mantar üreticileri ve üretim için gerekli diğer malzeme üreticileri ile iletişime geçiriyoruz. Sadece çadır satışı yaparak müşterilerimizle ilişkilerimizi kesmiyoruz. Üretim sürecinin her aşamasında birlikte çalışarak, daha iyi nasıl hizmet verebileceğimizin çalışmalarını yapıyoruz.
 
            Üretimini yaptığımız endüstriyel çadırlarımız sadece ordu mantar çadırı olarak değil, bütün Türkiye genelindeki üreticiler için imal edilmektedir. Aynı zamanda büyükbaş hayvancılık yapan üreticilerin de ihtiyacını karşılamaktayız. Büyükbaş hayvanların yaşam koşullarına uygun, gerekli havalandırma ve güneş ışığının kullanılması gibi birçok detay, çadır üretiminden önce planlanarak imalata esas çalışmalarda planlanmaktadır.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com