İşinizden memnun değilseniz ve kazançlı bir iş kurmak istiyorsanız, istiridye mantar yetiştiriciliği tam size göre bir iş. Bu mantarlar pahalı olmasının yanı sıra yılda üç defa hasat vermesi nedeniyle yüksek verim elde etmenizi sağlamaktadır. Çadır sistemini problemsiz bir şekilde kurulumunu sağlayan ve bu kategoride etkili çözüm seçeneklerini kapınıza getiren şirketimiz, resmi işlemlerde de danışmanlık yapmaktadır. Mantarın satışı, hasadı, toplama şekli, piyasası, satışı, üretim ortamında ihtiyaç duyduğu ısı seçenekleri ve diğer kategorilerde gerekli bilgiler firmamız tarafından verilmektedir.
 
            Devletten alacağınız istiridye mantarı için gerekli destek konusunda da bilgi alabilirsiniz. Yüz metre karelik bir alanınız varsa 15-20 tonluk kompost almanız yeterlidir. Bu kompostlar çadırın içindeki raflara dizilmektedir. Kompostonun üçte bir ağırlığı kadar verim alabilirsiniz. Bu işte bakım için gerekli şartların takibi çok önemlidir. Bu şartların takip edilmemesi durumunda zarar edebilirsiniz. Bu nedenle bu işin püf noktalarını bizden öğrenebilirsiniz. Sakarya mantar çadırı kurulumu için bu konuda uzman ekiplerimiz ücretsiz danışmanlık yapmaktadır. 

Çadırın Kurulumundan Üretime

            Vergi levhası, ruhsat, tarım bakanlığı izni, İTU izin belgesi, organik izin belgesi ve ISO 9001 belgesi gibi gerekli belgeleri tamamladıktan sonra, firmamız kısa zamanda profesyonel işçilik ve kaliteli malzeme ile kurulum işlemini gerçekleştirmektedir. Kurulum işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinde işin ehli olan elemanlarımız çözüm üretmektedir. Çözüm yöntemleri kategorisinde istediğiniz seçenekleri kapınıza getiren şirketimiz, devlet desteğinin nasıl alınacağını da size izah etmektedir. Mantarın yetiştirilmesi, gerekli şartların oluşumu, hasadın toplanması ve satış işlemleri, bu kategoride oldukça önemlidir.

Yeni İşinize Merhaba Deyin

            Geliri iyi olan ve küçük arsadan yüksek verim elde etmenizi sağlayan istiridye mantarı yetiştiriciliği, yeni iş arayanlar için iyi bir seçenek. Bu kategoride çadır kurulumu, klima kurulumu ve satış gibi kategorilerde çözüm üreten firmamız, yerinde kurulum işlemini kısa sürede bitirmektedir. İnşaat veya prefabrik tesislere nazaran daha ekonomik olan çadır tesisler, ısı yalıtımı ile birinci sınıf özelliklere sahiptir. İnşaat dünyasına göre çok ekonomiktir. Çadırın yapısal özellikleri, sıradan çadırlara göre çok kalitelidir. Hava geçirmeyen bu çadırlarda, istediğiniz mantar verimini elde edebilirsiniz. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com