Her dönem zamanın ruhuna uygun bir biçimde öne çıkan yeni meslekler vardır. Son dönemde girişimcilerin yeni gözdesi mantar üretimi oldu. Bilindiği gibi, mantar sağlığa faydalı, aynı zamanda ekonomik bir besin. Bundan ötürü tüketicinin mantara olan talebi her geçen gün artmaktadır.  Tüketicinin bu ilgisi, yeni bir iş alanı arayan kişiler için cazip bir iş imkanı olarak görünmüştür. Mantarın özellikle bir türü çok popülerdir. Üreticiler de bu mantarın imalatına yönelmektedir. Kavak veya kayın ağaçlarının diplerinde yetişen ve istiridye kabuğuna benzediğinden dolayı istiridye mantarı olarak adlandırılan bu mantar, müşterinin de üreticinin de gözdesidir. Ancak istiridye mantarı üretimi için, mantar çadırı gereklidir. Mantar çadırı imalatını ve ister Van’da van mantar çadırı olsun ister başka bir şehirde kurulumunu da bizzat biz yapıyoruz.

Mantar Çadırı İmalatı Yapıyoruz

            Mantar imalatı için ürettiğimiz çadırlar sıcaktan ve soğuktan etkilenmeyecek şekilde imal edilmektedir. Çadır, mantarın kuluçka ve diğer tüm süreçlerini en iyi şekilde geçirebilmesi adına ayrıntılar düşünülerek yapılmaktadır. Bunların dışında astarı ile çadırın içi de dışı kadar sağlam ve soğuğa karşı mukavemetlidir. Hepsinden önemlisi ise ürettiğimiz mantar çadırları uzun ömürlüdür. Zorlu iklim koşullarına dayanır. Bu anlamda uluslararası kalite belgesine sahip bir firma olduğumuzun altını çizmekte fayda var.

Mantar Çadırı Kurulumu Yapıyoruz

            Mantar imalatı için gerekli tüm koşullara sahip olan çadırların üretimi yaptıktan sonra Türkiye’nin her yerine giderek uzman ekibimizle kurulumunu yapıyoruz. Bunun yanı sıra çadırın içinde olması gereken ekipmanları da imal ederek üreticiye teslim ediyoruz. Bu kurulum esnasında hem çadır hem de ekipmanla alakalı olarak üreticiyi bilgilendiriyoruz.  

Kompost Temini ve Danışmanlık

            Mantar imalatı için çadır ve ekipman sağlandı. Tüm bunlardan başka kompost da gerekmektedir. Mantarın doğal olarak yetiştiği ortama verilen addır. İstiridye mantarının kuluçkası ve yetişmesi için uygun ortamı tarif eden bu malzemenin temini için üretici ile kompost tedarik eden firmayı bir araya getiriyoruz. Bunlardan başka, gelişen bir sektör olan mantar üreticiliğine, devletin verdiği destek konusunda üreticiyi bilgilendiriyoruz. Bizler tecrübemiz ve birikimimizle mantar üreticilerine her aşamada destek oluyoruz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com