Ülkemizde son yıllarda hızla yayılan istiridye mantarı üretimi için birçok girişimci bulunmakta ve üretime geçmektedir. Doğru tesis kurulumu ile birlikte artan ürün miktarı iyi bir kazanç sağlamaktadır. Firmamız Ekin Çadır, istiridye mantarı üreticileri için çadır imalatı yaparak, yerinde montajla birlikte anahtar teslimi hizmet vermektedir. Çadırın kurulumunda kullanılan tüm ekipman Ankara Ostim fabrikamızda üretilmekte, yedek parça sorunu yaşanmamaktadır.
 
Ön Proje Hizmetlerimiz

            Teknik personelimiz üretim yapılacak saha incelemesini yerinde yaparak, gerekli çadır alanı hesabını yapmaktadır. Üretimin yapılacağı bölgenin hava koşulları da dikkate alınarak imal edeceğimiz çadırın özelliklerini belirlemektedir. Üretim alanı için altyapı tesisatının kurulması da proje kapsamına alınmaktadır. Projelendirme safhasında mantarların yetişebileceği en uygun nem ve hava koşullarını sağlayacak modelin üretimi planlanmaktadır. Mantar için gerekli steril ortamın sağlanması için zemin düzenlenmesi, su ve ışık ihtiyacının karşılanması planlanmaktadır.
 
İstiridye Mantarı Üreticilerine Rehberlik Hizmetlerimiz

            Yeni girişimciler için çadırda mantar üretimi konusunda gerekli teknik desteğin yanı sıra, devlet tarafından desteklenen bu tür üretimlerde, desteklere nasıl müracaat edileceği ve nasıl alınacağı konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Ülkemizde Antalya, Muğla, Aydın ve adana mantar çadırı kullanarak üretim yapan illerimiz arasında yer almaktadır.  
 
Anahtar Teslim Çadır Kurulumu

            Çadır üretiminde kullanmış olduğumuz çadır kumaşları sertifikalı ürünlerden oluşmaktadır. Aynı zamanda imal ettiğimiz çadırlarımız tescilli markadır. Üretim yapılacak alan için çadırın imal edilmesi, kurulum ekipmanları dahil tüm malzemeler tarafımızdan üretilmektedir. Teknik personelimiz imalattan sonra anahtar teslimi hizmeti tamamlamaktadır.
15 yıldır ticari çadır üretiminde hizmet verdiğimiz sektörde, istiridye mantarı çadırı ve sistemleri üreterek, üreticileri ve girişimcileri hayal ettikleri işleri kurmalarına destek veriyoruz.
 
İstiridye Mantarı Çadırı Özellikleri

            Mantar yetiştiriciliği için imal ettiğimiz çadırlarımız kışın soğuktan koruyarak, yazın ise sıcak yatılımı sağlar. Çadır iskeleti rüzgara karşı dayanıklı malzemelerden imal edilmiştir. Kurulum kolaydır, gerektiğinde taşınabilir özelliğe sahiptir. Hızlı bir biçimde üretime başlama ve montaj imkanı sağlamaktadır. İç mekanda aydınlatma lambaları, mantar askı raf sistemleri, ranzalar, klima, havalandırma fanı gibi diğer ekipmanlar çadır kurulumu dışında ürünlerdir. Kısa sürede kurularak hemen üretim yapmaya imkan veren ticari çadır talepleriniz için iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com