Ülkemizde çok uzun yıllardan beri üretimi yapılmaktadır. Mantar türleri arasında en fazla talep gören mantar ise, istiridye mantarıdır. Kavak ve kayın ağaçlarının diplerinde yetişen bu mantarın gördüğü yoğun ilgi, istiridye mantar üretimini de arttırmıştır. İstiridye mantarının üretiminin için bazı özel koşulların sağlanması gerekmektedir. Mantar üretiminin yapılabilmesi için el verişli ortamı sağlayan mantar çadırlarının üretimini ve montajını yapan bir firma olarak, bu noktada üreticinin yanındayız. Mantar çadırını gerekli şartlara uygun bir biçimde imal ettikten sonra gelen talep doğrultusunda, afyon mantar çadırı veya ülkemizin herhangi bir bölgesinde kurulumu da yapmaktayız.

Mantar Çadırı Üretiyoruz

Son yılların trend mesleği olan istiridye mantarı üretimi konusunda üreticilere ihtiyaç duydukları tüm desteği sağlayan bir firmayız. Mantar üretimi için yapılan çadırların belli kriterlere uygun olması gerekmektedir. Bizler, bu konuda kalite belgesine sahip bir firma olarak, mantarın kuluçka  aşamasından itibaren, verimli olabilmesi adına en uygun ortamı sağlıyoruz. İlk olarak ürettiğimiz mantar çadırının hava koşullarından etkilenmemesini sağlamak için, uygun malzemeden üretim yapıyoruz. Hem sıcağa hem de soğuğa dayanıklı çadır imal ediyoruz. Çadır, üzerine yağan yağmur, kar sularını sızdırmayacak özellikte olmalıdır. Bunu sağlıyoruz. Ürettiğimiz mantar çadırları, ihtiyaca uygun, ekonomik ve uzun ömürlüdür.

Mantar Çadırı Kurulumu İçin Tüm Şehirlere Gidiyoruz

Mantar üretimi için uygun çadırın imal edilmesinden sonra, üreticinin istediği günde kurulumu yapıyoruz. Bunun için  tüm şehirlerimize gitmekteyiz. Mantar çadırının kurulumu sırasında ekip arkadaşlarımız, gerekli bilgilendirmeyi de yapmaktadır. Bunun yanı sıra, son olarak, izolasyon işlemini yaparak, çadırı üreticiye teslim ediyoruz. Üretim aşamasında gerekli bazı ekipmanlar da bizler tarafından üretilmektedir. Bunlar da bu aşamada üreticiye teslim edilir. Tüm bunların yanında istiridye mantarı için, kompost gereklidir. Kompost, istiridye mantarının kuluçka döneminden, yetişmesine kadar ihtiyaç duyduğu, uygun ortama verilen isimdir. Kompost temini konusunda da üreticiye yardım etmekteyiz.

Mantar Üreticisine Danışmanlık Hizmeti Vermekteyiz

Yoğun bir ilgi olan mantar üretimine devlet de destek vermektedir. Sektöre yeni giren üreticilerin bu destekten istifade edebilmeleri adına, onları gerekli şekilde bilgilendiriyoruz. Uzun yıllara dayanan birikimimizle üreticinin her zaman yanındayız.

 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com