İnsanların en temel ihtiyacı beslenme ihtiyacıdır. Bu ihtiyaç doğrultusunda, hem besleyici hem de ekonomik olan ürünler öne çıkmaktadır. Zengin besin değeri sebebiyle revaçta olan besin kaynaklarından biri de istiridye mantarıdır. İstiridye kabuğuna benzeyen bu mantar türü, doğada kayın ve kavak ağaçlarının köklerinde ve gövdelerinde yetişir.  Bu mantar türüne yönelik talep artışı, istiridye mantarı yetiştiriciliğine de ilgiyi arttırmıştır. İstiridye mantarının yetiştirilmesine uygun ortamı  sağladığımız  düzce mantar çadırı ile birlikte, ülke genelinde de tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Mantarın yetiştirilmesi için gerekli olan çadır ve içinde bulunması gerekli olan ekipmanın tedariki de tarafımızdan sağlanmaktadır.

Mantar Çadırı Nasıl Kurulur?

İstiridye mantarı yetiştirmek ciddi bir fedakarlık ve bir sermeye gerektirdiği gibi doğru ortamda yapılmayan üretimin istenen sonucu vermeyeceği açıktır. Bu noktada bizler mantarın yetiştirilmesine en uygun çadırların üretimi yaptıktan sonra, Türkiye’nin her yerinde kurulumunu da bizzat kendimiz yapıyoruz. Bunun yanı sıra çadırın içinde olması gerekli teknik ekipmanları da bizler temin ediyoruz. Tam 15 yıldır çadır imalatı ve kurulumu yapan firmayız. Sektöründe lider olan firmamız, mantar çadırı imalatından, kurulumuna ve kompost teminine kadar her aşamada üreticinin yanındadır.

İstiridye Mantarı İçin Uygun Ortam Nasıldır?

Bu mantar türü diğer mantar türlerinden daha farklıdır. Oksijene ihtiyaç duyması nedeniyle, yetiştirildiği ortamda havanın temiz olması önemlidir. Bunun yanı sıra ortamın izolasyonunun doğru yapılmış olması mevsim geçişlerinden veya sıcaklık farklılıklarından etkilenmemesi önemlidir. Bizler yılların verdiği deneyimle mantarın tüm aşamalarını titizlikle hesap ederek tasarladığımız çadırlarda, üretimden maksimum verim sağlanmasını hedefliyoruz.

Hangi Hizmetleri Veriyoruz?

Çadır imalatı yapıyoruz. Yaptığımız çadırı ülkemizin farklı şehirlerine giderek kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra uluslararası kalite belgesine sahip olan firmamız, çadırın içinde bulunması gerekli ekipmanı da temin etmektedir. İstiridye mantarının doğal ortamda yetiştiği alana, kompost denmektedir. Üreticilere kompost temini konusunda da destek vermekteyiz. Bunlardan başka, kazançlı bir sektör olan mantar üreticiliği sektörüne giren kişilere danışmanlık hizmeti veriyoruz. Devlet desteği konusunda üreticileri bilgilendirerek ekonomik bakımdan rahatlamalarını sağlıyoruz.  Müşterilerimizin güven içinde üretimlerini sürdürebilmeleri adına uzun yıllar boyu sektörde edindiğimiz tecrübemizi paylaşıyoruz.

 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com