Gerekli arazisi ve uygun alanları bulunan birçok kişi için ideal bir üretim olan istiridye mantarı, üreticisine de iyi para kazandırmakta ve altyapı maliyetlerini en kısa sürede çıkarmaktadır. Küçük yatırımlarla büyük paralar kazanmak isteyen girişimcilerin yeni gözdesi haline gelmiştir. İstiridye mantarı veya diğer sebze üretimleri için küçük altyapı yatırımları ile hemen üretime başlayabilirsiniz. Endüstriyel ticari çadırlarımız istiridye mantarı üretimi için gerekli olan ısı, yüksek nem gibi sorunları çözmenize yardımcı olur. Düşük maliyeti ve kolay kurulum avantajı  ile üretime hemen başlayabilirsiniz.
 
Projelendirme ve Altyapı Hizmetleri

            Sadece çadır üretimi ile sınırlı olmayan hizmetlerimiz arasında, üreticiler için gerekli altyapının kurulması ve projelendirilmesi aşamaları da bulunmaktadır. Endüstriyel çadır ile üretim yapmak isteyenlerin arazilerini teknik ekibimiz gelerek incelemektedir. Gerekli zemin etütleri yapılarak, alanın çadır kurulumuna hazır hale getirilmesi, elektrik ve su altyapısının kurulması gibi teknik çalışmalar bu projelendirme kapsamında yapılmaktadır.
 
İmalat ve Montaj Hizmetlerimiz

            Projelendirmesi tamamlanan ve üretim için gerekli büyüklükte planlanan çadır imalatına atölyelerimizde hemen başlanır. Çadır malzemesi kaliteli, su geçirmez, yangına karşı dayanıklı ürünlerden imal edilmektedir. Çadırın ana iskeletinde paslanmaz çelik malzeme kullanılır ve yağmura, rüzgara karşı dayanıklıdır. İmalatı tamamlanan çadır projede belirlenen alana teknik ekibimizce getirilerek kısa sürede kurulur. Kurulumu basit ve hızlıdır. Gerektiğinde kurulduğu alandan sökülerek başka bir alana da taşınabilir. Türkiye’nin her iline götürerek montajını yaptığımız çadırlarımız, çanakkale mantar çadırı olarak da adından söz ettirmekte ve üreticiler tarafından talep edilmektedir.
 
Temiz, Sağlıklı ve Hijyenik Üretim Sağlar

            Çadır kumaşları özellikleri itibariyle toz ve kir tutmaz. Aşırı güneş ışığında esnemez, yangınlara karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda iç mekanın temiz kalmasını sağlar. Dışarıdan kuş ve haşerelerin girmesini engeller. Yine genişliği ve yüksekliği ile büyük kullanım alanı sağlar, içinde rahat hareket ederek çalışma imkanı bulunur, yabani otlarla mücadele etmek zorunda kalmazsınız.  
 
Hemen Üretime Geçebilirsiniz

            Kısa imalat süreci ve kolay kurulumu ile hemen istiridye mantarı üretimine geçebilirsiniz. Mantar ekimi, bakımı ve hasadı konusunda teknik personelimiz üreticilere tecrübeleri aktararak, üretim aşamaları konusunda yardımcı olmaktadır. Girişimcilere daha teknik düzeyde danışmanlık hizmeti de vermekteyiz. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com