Gıda sektöründe mantarlar, faydalı içeriği ile diğer seçeneklerden çok daha değerlidir. Kültür mantarları, güvenilir özelliği ile tercih edilmektedir. Günümüzde istiridye mantar yetiştiriciliği, yeni iş seçeneklerini değerlendirenler için iyi bir seçenektir. Çadır kurulumu, destek alımı, klimanın montajı ve sertifikalı tohum temini gibi birçok konuda yardımcı oluyoruz. Ağrı mantar çadırı için gün içerisinde bizi arayabilirsiniz.

A’dan Z’ye İstiridye Mantar Yetiştiriciliği

            Bu iş için gerekli şartlara sahip üreticiler için tesis kurulum işlemleri pratik bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Metal iskelet üzerine ısı yalıtımlı çadır çekilmektedir. İç kısımda raflı sistem sayesinde küçük arazilerden daha fazla verim elde edilmektedir. Bu mantarlar için gerekli olan ısı, özel klimalar tarafından sağlanmaktadır. Sertifika bu konuda oldukça önemlidir. Sertifikasız yapılan tesisat kurulum işlemlerinde devlet desteği kategorisinde problem meydana getirmektedir. Destek sayesinde masrafınız minimuma inecektir. Rüzgar, fırtına, yağmur ve kar gibi etkenlere karşı dayanıklı olan ısı yalıtımlı çadırlarımız, yüzde yüz koruma sağlayan özel ürünlerdir. Basit çadırlarla karıştırılmamalıdır. İç kısmı metal iskeletten üretilen bu çadırlar, çok şiddetli fırtınalara karşı oldukça dayanıklı özelliklere sahiptir. İç kısımdaki metal raflar, gerekli mukavemete sahiptir. Firma olarak adresinize gelerek kısa zamanda kurulum işlemini gerçekleştiriyoruz. Profesyonel ekiplerimiz, istediğiniz gibi kısa zamanda çadır kurulum işlemini gerçekleştirmektedir.

Küçük Arazilerde Maksimum Verim

            Çadırlarımızın en önemli özelliği, küçük arazilerde maksimum verim sağlamasıdır. Katlı sistem sayesinde, verim kat sayısı da artmaktadır. Çadırlar zemine monte edilmektedir. Olumsuz hava koşullarının etkisinden minimum etkilenmektedir. Yerinde montaj işlemi gerçekleştiren profesyonel elemanlarımız, danışmanlık kategorisinde çözüm üretmektedir. Kurulum işlemlerinde uzman olan elemanlarımız, bu konuda yeterli tecrübeye sahiptir.

            İşçilik kalitesi ve malzeme kalitesi bakımından üst seviyeye sahip olan firmamız, kurulum işlemlerinde gerekli bütün malzemeleri tedarik etmektedir. Ekonomik olan ve diğer tesis seçeneklerine göre daha kısa sürede tamamlanan çadır tesislerimiz, tarım kategorisinde büyük ilgi ile karşılaşmıştır. Bu gün inşaat sektöründe proje, malzeme ve işçilik kategorileri çok pahalı hale gelmiştir. Bu nedenle çadır tesisler ilgi görmeye başlamıştır. Mantar yetiştirmek isteyenler için özel olarak üretilen çadırlarımız, bu konuda aradığınız kaliteyi kapınıza getirmektedir. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com