Ekonomi dünyasında ve tarım dünyasında farklı bir yere sahip olan mantarlar, özel şartlarda üretilmektedir. Mantar üretiminde yeni bir anlayış haline gelen istiridye mantarları, özel çadırlarda yetişmektedir. Bu çadırlar ticari amaçlıdır ve oldukça sağlamdır. Özel üretilen ve ısı yalıtımlı olan bu tasarımlar, yağmur, kar, fırtına ve sıcak havanın etkisine karşı oldukça dayanıklıdır. Zehirli olmayan ve özel küspe ile yetiştirilen bu ürünler, tarım ekonomisinin yeni gözdesidir. Üç ayda bir hasat dönemi vardır. Bu nedenle verimi çok yüksektir. Çadırların içerisindeki raf sistemi sayesinde küçük arazilerden büyük verim alınabilmektedir. Yeni bir iş kurmak istiyorum, diyenler için bu kategori yeni bir fırsattır. Antalya mantar çadırı için gerekli bütün malzemeleri adresinize taşıyoruz. Yerinde kurulum yaparak kısa zamanda teslimat gerçekleştiriyoruz. Ekip anlayışı ile hizmet veren profesyonel elemanlarımız, kısa zamanda tesisin faaliyete geçmesini sağlamaktadır. 

Çadır Kurulumu İçin Bizi Arayabilirsiniz

            Profesyonel özelliklere sahip olan bu çadırlar, uzun süreli kullanım için tasarlanmış sağlam tasarımlardır. Basit çadırlarla karıştırılmamalıdır. Çatı kısmı suyu aşağı indirmektedir. Çadır malzemesi izolasyon özelliğine sahiptir. Sıcak ve soğuk havanın mantarlara nüfuz etmemesi için özel üretimdir. İç kısımdaki metal bölümler, zemine monte edilmiştir. Bu nedenle şiddetli fırtına esnasında çadırlarda her hangi bir problem meydana gelmez. Gerekli oda sıcaklığı klimalar sayesinde ayarlanmaktadır. Kompost temini, raflara kompostların yerleştirilmesi, bakımı, sulaması ve benzeri konularda bizden bilgi alabilirsiniz. Hızlı, etkili ve pratik çözüm üreten elemanlarımızla, bu kategoride çözüm üretmeye devam ediyoruz. 

Karlı Bir İşe İlk Adımı Atın

            Profesyonel mantar çiftliği kategorisinde değerlendirilen uygulamalarımız, uzun vadede çok kar elde etmenizi sağlayacaktır. Çadır içi ısı ayarlaması için gerekli bütün cihaz ve techizatları temin eden firmamız, yerinde kurulum işlemleriyle çözüm üretmektedir. Hizmet kalitesini güncelleyen ve bu kalitede gerekli bütün işlemleri takip eden şirketimiz, hizmet kalitesini güncellemektedir. Ekip anlayışı ile kısa zamanda çadırlar teslim edilmektedir. Profesyonel ticari çadır kategorisinde yılın her gününde sizler için çözüm üretmeye devam ediyoruz. Yıllık kazanç bakımından oldukça karlı olan mantar yetiştiriciliği, yeni iş kategorisinde ilgi görmeye başlamıştır. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com