Ülkenin Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan ve en ücra köşesinde yer alan Ardahan, Gürcistan ve Ermenistan ülkelerine komşudur. Özellikle hava koşulları açısından kış aylarında oldukça soğuk bir dönem geçiren şehir, bu dönemler için tarım konusunda mutlaka gerekli koşulların elde edilmesi gerekmektedir. Son dönemlerin en çok tercih edilen üretimi istiridye mantarı için ise en kaliteli çadır çeşitlerini firma bünyesinde sizlere sunmaktayız. Ardahan’ın bütün farklı bölgelerinde en sert soğuklara rağmen güven içerisinde istiridye mantarını yetiştirebilirsiniz. Çadırlar özel yalıtım tasarımları ile üretimden geçmektedir. Bu sayede iç ve dış ısı dengesi yakalanarak en kaliteli istiridye mantarının üretimlerinin sağlanması gerçekleştirilir. Ayrıca tamamen profesyonel şekilde sağladığımız montaj sayesinde, çadırlar en ufak bir sızıntı yaratmadan mantarlar için en uygun ortamın yakalanmasına olanak tanıyor.
 
Ardahan şehri adını mantar çadırları
 
            Şu an için güncel olan devletin hibesi sayesinde mantar yetiştiriciliği daha avantajlı hale geldi. Elde edecek miktar ile birlikte mantar çadır sayesinde en kaliteli ürünlerini yetiştirilmesi sağlanabilir. Bunu gerçekleştirmek adına ise bizimle iletişim kurmanız yeterlidir. Sipariş verdiğiniz andan itibaren özel bir üretim hattından geçen mantar çadırlarını söz verdiğin zaman içerisinde adresinize ulaştırmaktayız. Profesyonel bir ekip ile ele aldığımız montaj sayesinde, anahtar teslim sunduğumuz çadırların yanında kullanılacak ekipman ile hemen üretime geçebilirsiniz. Çok uygun fiyatlarla firmamız bünyesinde ardahan mantar çadırı sizleri bekliyor. Bu sayede yeni bir kazanç kapısı elde edebilir ve Türkiye’nin birçok farklı şehrine, istiridye mantardan ulaştırarak güzel bir getiri yakalayabilirsiniz.
 
Özel üretim ile mantar çadırları
 
            Geniş iç hacmi ve sağlam malzeme yapısı sayesinde bütün farklı hava koşullarına karşı direnç gösteren mantar çadırları, istiridye mantarının arzu edilen kalitede yetiştirilmesine olanak vermektedir. Titiz bir işçilik ile üretimlerini sağladığımız mantar çadırlarının yanında, tüm ekipmanları eksiksiz olarak sunuyor ve güvenle üretim yapmanıza olanak tanıyoruz. Üstelik çok uygun fiyatlarla elde edebileceğiniz mantar çadırları, uzun yıllar sorunsuz olarak istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanma şansını veriyor. Bu konuda sizlere sunduğumuz güvence sayesinde, daha sonraki zamanlarda her daim bizden yardım ve destek alabilirsiniz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com