Çadır sistemi ile yapılan imalat işlemlerinde mantarlar ilk sırayı alıyor. Günümüzde hızla yükselen üretim kapasitesiyle bu sektöre olan ilgi artmaktadır. Çadır kurma işlemleri, çadır içerisinde rafların kurulumu ve klima kurulumu gibi bütün işlemler ekibimiz tarafından kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Yerinde gerçekleştirilen kurulum işlemleri ile çözüm üretmeye devam eden firmamız, devlet desteği, ruhsat, vergi levhası, Iso 9001 belgesi ve tarım bakanlığı izni gibi konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. Mantarın nasıl yetiştirileceği konusunda yardımcı olan firmamız, kaliteli ve etkili çözüm seçeneklerini sizler için bir araya getirmektedir. Aydın mantar çadırı işlemleri için bizi arayabilirsiniz. Kurulum, rafların hazırlanması ve benzeri bir çok konuda elemanlarımız çözüm üretmektedir. 

Çadırlar Dayanıklı ve Kullanışlı

            Profesyonel kullanım özelliğine sahip olan ve bu kategoride çözüm üretmeye devam eden firmamız, hizmet kalitesini her zaman için güncellemektedir. Çadırlarımız ticari kategoride tasarlanmaktadır. Basit özelliklere sahip çadırlarla karıştırılmamalıdır. İnşaat sektörünün pahalı olması nedeniyle çadır sistemi ile imalathane seçenekleri ilgi görmeye başlamıştır. Oldukça ekonomiktir ve bu nedenle mantar yetiştiricilerinin tercih etmesine neden olmuştur. Üretim, yetiştiricilik, devlet desteği, resmi işlemler ve benzeri konularda firmamız danışmanlık hizmeti vermektedir. Yeni bir iş kurmak isteyenler için mantar yetiştiriciliği aradığınız sektörler arasında yer almaktadır. Kaliteli mahsül elde edebilmeniz için gerekli olan bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Sadece üretim tesisini hazırlamıyoruz. Devlet desteğinin alınması ve diğer bütün resmi işlemler için bizden bilgi alabilirsiniz. 

Çadırlarımız Kullanışlı Özelliklere Sahiptir

            Hizmet kalitesini her zaman için güncelleyen ve bu kategoride çözüm üretmeye devam eden firmamız, ısı yalıtım özelliğine sahip olan çadırları, iskelet yapısı sağlam olan temeller üzerine kurmaktadır. Sel, dolu, rüzgar, yağmur, kar ve benzeri olumsuz bütün hava koşullarına karşı dayanıklı olan bu çadırlar, uzun ömürlüdür. Yerinde kurulum işlemlerini seri bir şekilde gerçekleştiren personellerimiz, söz verilen zamanda mantar üretim tesisini teslim etmektedir. Sıradan çadırlarla karıştırılmaması gereken bu tasarımlarımız, imalat tesisi sektöründe tercih edilen dayanıklı, kullanışlı ve uzun ömürlü özel tasarımlardır. İnşaat seçeneklerine göre daha ekonomik olan çadırlı sistemler, pratik, kullanışlı ve etkili özelliklere sahiptir. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com