Ülkemizde mantar yetiştiriciliği zor ve biraz uğraştırıcı bir iş olmaktadır. Mantar çeşitliliğinin fazla olması ile beraber mantar çadırlarının kurulması da bilgi gerektiren bir işlem olmaktadır. Bayburt ili girişimcileri üzerine düşen görevi yapmış ve gerekli bilgi birikimi sayesinde bu sektöre adım atmayı başarmışlardır. Bayburt mantar çadırı kurulum ve üretimde önemli bir faktör olmuştur. Mantarların bakımı dışarıdan gelecek her hangi bir müdahaleye kapanmış çadırların gerekli düzeyde yalıtım sistemleri kurulmaktadır. Girişimcilerin profesyonel ekibi ve bilgi birikimleri sayesinde üretimin önemli bölümlerinde görev almaktadırlar. İstiridye mantarı gibi çeşitli mantarların üretimi, imalatı ve satışı yapılarak üretime ve tüketime katkıda bulunulmaktadır. Ticaretin merkezlerinden olan bu sistem aynı zamanda diğer üretimcilere ilham kaynağı olmaktadır. Fabrika alanında kurulan bu büyük tesislerde mantar için doğal ortam oluşturulmaktadır.

Üretim Ve Tüketime Katkı

            İstiridye mantarlı ekonomik bakımdan tüketiciyi zorlamayacak şekildedir. Aynı zamanda lezzeti bakımından doğal ortamını aratmayan mantar çadırlarında yetişen istiridye, ticaretin kapılarını büyük oranda aralamaktadır. Bayburt ilinden başka bir yere tesis kurulmak istendiği zaman Bayburt mantar çadırları hakkında görseller sunarak girişimciye yol göstermektedir. Bayburt firmasının kendi özel bilgi birikimleriyle oluşturdukları çadırları yeni tesisler kurmak isteyenlere kurmaktadırlar. Profesyonel ekip ile beraber iş başı yaparak istenilen bölgenin araştırması yapılarak uygun olduğu halinde kurulum gerçekleşmektedir. Mantarların aynı zamanda satışını gerçekleştiren firma kaliteye önem vererek müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktadır. 

Ticaret Amaçlı Kurulan Mantarlar

            Bu çadırların kurulması farklı bir işlem için kurulmayıp amaçları sadece ticaridir. Yeni girişimcileri farklı bir sektör ile tanıştırmak için de kurulmaktadır. Aynı zamanda girişimcilerin devlet destekli onayını alabilmesi için de danışmanlık yapmaktadır. Çadırların kurulumu yapılırken bunlara dikkat edilmiş ve soğuk ve sıcak havaların mantarları hiç bir şekilde etkilenmemesi sağlanmaktadır. Mantar üretiminin birçok avantajı bulunmaktadır. Sadece tüketim amaçlı değil birçok yönden fayda sağlandığı da ispatlanmıştır. Endüstriyel anlamda da kullanılan mantarların her ayrı bölümü farklı şekillerde kullanılmaktadır. Hastalıklara iyi geldiği de tartışmasız kabul görmüştür. Birçok alanda kullanılan mantarlar için üretim yapacak olanlara her zaman firmanın bir yardımı bulunmaktadır. 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com