Zengin besin değeri nedeniyle oldukça yaygınlık kazanan mantarın, talebindeki artışa bağlı olarak, üretiminde de artış olmaktadır. Birçok kişi, bu yeni alana girerek, mantar üretimine başlamaktadır. Bilindiği gibi, mantar ülkemizde çok uzun yıllardan beri yetiştirilmektedir. Ancak istiridye mantarı diğer mantarlardan daha fazla ilgi çekmektedir. Bizler, bu noktada, üreticilerin mantar çadırı ihtiyacını karşılıyor ve Türkiye’nin her yerine giderek çadırın montajını yapıyoruz. Ülkemizde bilecik mantar çadırı da tarafımızdan yapılmıştır ve daha pek çok şehirdeki çadırlar da.

Mantar Çadırı Nedir?

            İstiridye mantarı üretimi, diğer mantar türlerinin üretiminden biraz daha farklıdır. Zira istiridye mantarı, fazlaca oksijene ihtiyaç duyar. Ayrıca ısı değişimlerine duyarlıdır. Bu nedenle, bizler mantar çadırını, ısı değişimlerinden etkilenmeyecek şekilde, imal ediyoruz. Bunun yanı sıra, yılların verdiği tecrübemizle çadırın, mantarın kuluçkadan itibaren tüm süreçleri için uygun bir ortam olmasını sağlıyoruz.

Mantar Çadırını İmal Edip Montajını Yapıyoruz  

            İhtiyaca uygun mantar çadırını imala ediyoruz. Bundan sonra ise Türkiye’nin tüm şehirlerine giderek montajını yapıyoruz. Üreticiyi, çadır kurulumu sırasında bilgilendiriyoruz. Bunun yanı sıra, çadırın içerisinde gerekli olan tüm ekipmanlar konunda da üreticilere destek olmaktayız. Uluslararası kalite belgesine sahip olan firmamız istiridye mantarının üretimi için olmazsa olmaz, kompost temini konusunda da üreticinin yanındadır. Tam 15 yıllık deneyimimizle mantar çadırı konusunda, en yeni teknolojileri ve yöntemleri kullanarak, müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. 

Mantar Üreticisine Danışmanlık Hizmeti 

            Mantar üreticisi için mantar çadırı üretiyoruz. Sonrasında bu çadırın kurulumunu bizzat deneyimli personelimizle montajını yapıyoruz. Hepsi bu kadar değil. Çadırın kurulumu esnasında uzman ekip, üreticiye bazı kritik bilgileri vererek, verimliliğinin artması için elinden gelen çabayı göstermektedir. İstiridye mantarı doğada kavak ağaçlarının diplerinde yetişir. Bu ortama istiridye kompostu denmektedir. Ticari maksatla mantar üretecek kişiler için, kompost şarttır. Firmamız girişimcilere kompost temini noktasında yardımcı olmaktadır. Tüm bunların ötesinde Firmamız girişimcilere danışmanlık hizmeti vermektedir. Danışmanlık hizmeti ile girişimciler, devletin üreticiye verdiği destekten ve bu destek için yerine getirmeleri gereken koşullardan haberdar olmaktadır. Böylelikle yatırımlarının bir kısmı devlet tarafından karşılanır ve üretici rahat bir alır.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com