Mantar Üretiminde Yanınızdayız

            En modern ve donanımlı çadır modellerimiz ile bingöl mantar çadırı firması olarak yanınızdayız. Dünya standartlarında ürün kalitesi, üreticinin dostu ürün özellikleri, sipariş, teslimat ve müşterilerimizin hizmet namına bizden beklediği ne varsa titizlikle hazırlayarak satışa arz ediyoruz. Sıradan, kalitesiz ve hizmet garantisi taahhüt etmeyen firmaların ürünleri ve sözde ekonomik fiyatları sizleri yanıltmasın. Üretim aşamasında ve ya daha kurulum aşamasında yarı yolda kalmamak ve sonrasında sıkıntı yaşamamak için firmamızın size sunduğu hizmetleri değerlendirmeniz menfaatinize olacaktır.

            Mantar sektöründe önemli bir yere sahip olan istiridye mantarının ülkemizde ve dünya mutfaklarında daha fazla yer bulması ve daha çok tanınması için tamamı otomatik ve pratik kullanım özellikleri ile ihtiyacınıza uygun mantar çadırı modellerimiz için haftanın tüm günleri bizlere mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni nesil mantar üreticiliğinin tüm püf noktalarına vakıf çadır modellerimiz ile ürünlerinizden daha fazla verim elde edebilmeniz için her geçen gün kendimizi çalıştırma gayreti içindeyiz.

Online Çadır Satışlarımız Başlamıştır

            Üretimin ve gıda sektörünün yükselen değerlerinden biri olan mantar üretimi için gerekli tüm donanımlar ve fonksiyonel mantar çadırı modellerimizi bizzat fabrikalarımızın teşhir salonlarında ve ya internette yer alan web sayfamız üzerinde inceleyebilirsiniz. Ebat, büyüklük ve genişlik, model ve renkler, iç donanım, ekleme ve çıkarma özellikleri ile son derece kolay ve esnek kullanım sağlayan mantar çadırı modellerimizi sizler de çok beğeneceksiniz.

            Tüm hizmetlerimiz için fiyat talebinde bulunmak için teklif gönderebileceğiniz iletişim bilgileri için web sitemizden yardım alın. Üretime daha başından kar ederek başlamak ve rakip çevrenize karşı bir adım önde olmak için gelin görüşelim ya da online iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Paket hizmeti almak isteyenler için üst kaplama, izolasyon, alt branda, çadır, çeşitleri ve daha fazlası için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. Hizmetlerimizden sadece ürün tedariki ve kurulum aşamasında değil, sonrasında da faydalanabilirsiniz. Mantar üretimi esnasında çalışanlar ve bitkiler için gerekli tüm donanımlara sahip ürünlerimiz sayesinde içiniz rahat edecek. Merak ettiğiniz diğer konular için müşteri temsilcilerimize ulaşarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com