Ülkemizde son dönemlerde mantar üretme işi oldukça favori durumda. Gerek insanların mantar üretme konusunda istekli olması gerekse devlet tarafından girişimcilere verilen krediler insanların istiridye mantarı üretme işine girmelerine yardımcı oluyor. Bizlerde bolu mantar çadırı üreten firmalar olarak yeni girişimcilere her türlü konuda yardımcı olarak onların kendi işlerini kurmalarına yardımcı oluyoruz. 

Mantar Çadırı Kurulum Hizmetlerimiz

            Firma olarak bizimle iletişime geçen müşterilerimize kendi istedikleri çadır ölçülerinde mantar çadırı kurulum hizmeti veriyoruz. Kurduğumuz mantar çadırları son model teknoloji ile donatılmış olup, kaliteli bir şekilde mantar üretmek için gerekli olan bütün malzemeler çadır içinde yer almaktadır. Mantar çadırlarımız içinde yer alan yalıtım sayesinde yaz – kış sıcak ve soğuktan etkilenmeden mantar üretmek mümkündür. İstiridye mantarının üretileceği alanların sıcak olması gerektiği düşünüldüğünde çadır içinde yer alan yalıtım sistemleri sayesinde dışarıdan soğuk hava mantar çadırının içine giremiyor ve böylelikle mantarın kalitesi düşmüyor. Mantar çadırı kurulurken firma olarak en kaliteli malzemeleri tercih ediyoruz. Böylelikle mantar çadırlarının uzun ömürlü olması sağlanıyor. Ayrıca çadırın kurulumun her aşamasında işini severek yapan profesyonel ekiplerimiz görev alıyor. Böylece sorunsuz ve hızlı bir şekilde mantar çadırı kurulumunu tamamlıyoruz. 

Mantar Çadırı Kurmak İsteyenlere  Danışmanlık Hizmetlerimiz

            Firma olarak müşterilerimize istiridye mantarı üretimi konusunda hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra mantar çadırı kurmak için ekonomik destek almak isteyen müşterilerimize de yararlanabilecekleri destek programları hakkında bilgi veriyoruz. Bilindiği gibi devlet tarafından istiridye mantarı üretim tesisi kurmak isteyen kişilere çeşitli ekonomik yardımlar yapılıyor. Bu yardımları almak isteyen kişilerin Kosgeb’e üye olmaları gerekir. Mantar çadırı kurmak isteyen kişilere çadır kurulumu hizmeti dışında mantar üretiminin nasıl olması gerektiği, mantar toplama işleminin ne sıklıkla ve nasıl yapılması gerektiği ile istiridye mantarı satış alanları konularında bilgi veriyoruz. 

            Sizde kendi işinizi kurmak ve istiridye mantarı üretmek istiyorsanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Firma olarak mantar üretim çadırı kurulumundan mantarın satılacağı alanlara kadar birçok alanda sizlere hizmet vermekteyiz. Üstelik bu hizmetleri son derece uygun fiyatlara sizlere sunarak kendi işinizi kurmanıza yardımcı oluyoruz. 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com