İmalat kategorisinde değerlendirilen ve basit çadır kategorisinin dışında profesyonel özelliklere sahip olan mantar çadırları, firmamızın uzmanlık alanına girmektedir. Kurulum, resmi işlemler ve mantar yetiştiriciliği gibi konularda çözüm üreten bu çadırlarımız, yeni bir iş düşünenler için oldukça etkilidir. İnşaat ve diğer kategoriler, günümüz itibariyle çok maliyetlidir. Bu çok maliyetli olan inşaat işlemleri, çadır kurulumuna olan ilgiyi artırmıştır. Bu kategoride mantar çadırları da ilgi görmektedir. Denizli mantar çadırı kurulum işlemleri için, profesyonel ekibimizi arayabilirsiniz. Bu konuda gerekli malzeme seçeneklerinin yanı sıra gerekli kompost seçenekleri de belirlenmektedir. 

Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Dayanıklıdır

            Bu özel çadırlar, kar, yağmur, fırtına, dolu ve şiddetli soğuklara karşı özel izolasyon sistemine sahiptir. İçerideki havayı dışarı salmayan ve dışarıdaki havayı da içeri almayan bu çadırlar, klima ile havalandırılmaktadır. Mantarlar her zaman belli bir sıcaklık değeri ister. Bu nedenle çadır içindeki havanın klimalar tarafından kontrol edilmesi gerekir. Bunun için ısı yalıtımlı çadırlar kullanılmaktadır. Profesyonel kullanım özelliğine sahip bu çadırlarla, mantar yetiştiriciliğine ilk adımı atabilirsiniz. Yeni bir sektöre adım attığınız zaman bilir kişilerle yola çıkarsanız, başarılı sonuç elde edebilirsiniz. Bu kategorideki resmi işlemler, devlet desteği almanız için gerekli hale getirilmiştir. Devletten alınacak destekle, mantar yetiştiriciliğinde daha çok kazanabileceksiniz. Çadırın kurulum işlemlerinde, en önemli konulardan biri, çadırın yeri ve boyutlardır. 100 metre kare ile işe başlayanla, kazandıkça yeni çadırlar ekleyebilir. Büyük başlamak isteyenler için de özel tasarımlarımız mevcuttur. 

Resmi İşlemlerde Yardımcı Oluyoruz

            Bu işi kuracağınız zaman sadece çadır kurulum işlemi yapmıyoruz. Devlet desteği ve diğer resmi işlemler için ücretsiz danışmanlık yapıyoruz. Resmi prosedüre göre özel olarak tasarlanan ve bu kategoride etkili özelliklere sahip çadırlarımız, sera tipi olmasına karşılık oldukça dayanıklıdır. İç kısımdaki raflar, verimi artırmaktadır. Yüz metre karelik bir alana kurduğumuz çadırlar, hatırı sayılır şekilde gelir elde etmenizi sağlayacaktır. Kurulum işlemi için işin ehli elemanlarımız görev almaktadır. Çadırların güvenli bir şekilde kurulumunun yanı sıra mantarlara özel rafların en doğru şekilde çadır içinde dizilmesi, ekiplerimiz için zor olmayan bir işlemdir. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com