Mantar, sofralarımızda en çok tükettiğimiz besinlerden biri olmaktadır. Özellikle istiridye mantarlı bu anlamda fazlası ile rağbet görmektedir. Eğer iş yatırımı konusunda sizlerde mantar yetiştiriciliği yapmak istiyorsanız belli başlı bir takım şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Mantarın doğal oluşumu, süreci ve diğer konulara azami özen göstermelisiniz. Firma olarak gerekli doğal şartların sağlandığı ve kaliteli bir üretime imza atmanın keyfini süreceğiniz desteği sizlere sunuyoruz. Anahtar teslim oluşturacağımız çadır sistemiyle, seri bir üretime imza atmanıza olanak tanıyoruz. Çadır sisteminin oluşumu sırasında kullanılması gereken tüm malzeme ve ekipmanı da temin ediyor, bizzat adresinize gelerek profesyonel kadromuzla süreci tamamlıyoruz. Size, sadece üretime geçme safhasını bıraktığımızın müjdesini de verebiliriz.

Diyarbakır İstiridye Mantar Çadırı Hizmetleri

            Türkiye genelinde mantar yetiştirmek için atılım yapan herkese katkı sunan şirketimiz, diyarbakır mantar çadırı tedarik etmek isteyenlere de mükemmel bir sonuç sunmanın gururunu yaşıyor. Mantar kuluçka dönemine ve üremesine dair ilgili tüm mevzuatları size tedarik edeceğimiz çadır sisteminde bulabilirsiniz. Böylece olası negatif birçok konuyu da bertaraf edebilirsiniz. Deneyimli ekibimiz kurulum aşaması boyunca sizlere tam olarak neler yapmanız gerektiğini de izah etmektedir. Diyarbakır’da artık seri hale gelen bir mantar imalatını eksiksizce yerine getirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Sitemiz içerisinde daha önce altına imza attığımız projelerimizi de görebilir ve bizimle elde edeceğiniz avantajları yakından inceleme şansını da bulabilirsiniz.

İmalat, Satış ve Kurulum Hizmetinde Bir Numarayız

            Eğer var olan bir mantar çadırınız söz konusu ise dilerseniz çalışanlarımızdan danışmanlık yardımını da alabilirsiniz. Kendi bünyemizde ürettiğimiz çadırların tüm özelliklerini ve fonksiyonlarını da keşfedebilirsiniz. Belgeli ve sertifikalı imalatımız içerisinde yalıtımlı ürünler ortaya çıkardığımızı söylemeliyiz. İstiridye mantarının soğuğa karşı korunmasının tüm inceliklerini biliyoruz. Ticari anlamda başarılı bir yetiştiriciliğin tüm sürecini özenle takip ediyoruz. Sizde Diyarbakır gibi iklim şartlarının aşırı sıcak olduğu bu şehirde, doğru yöntemlerle üretici olabilirsiniz. İşinin başında olan ve her sorunuza yanıt veren firmamız, artık içinize sinen yatırımın kapısını da sonuna kadar açmaktadır. Bizimle hemen iletişime geçin ve farkımızı sizde net olarak hemen şimdi görün.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com