İnsan hayatında çadırlar, birçok kategoride pratik çözüm olmuştur. İmalat dünyasında da çadırların farklı bir yeri vardır. Mantar yetiştiriciliği kategorisinde değerlendirilen özel tasarım çadırlar da bu kategoride değerlendirilmektedir. Firmamız, bu sektörde ilk adımı sizin yerinize atmaktadır. Arsanızın üzerine çadır kurulum işlemini ekip halinde gerçekleştiriyoruz. Çadırın içindeki mantarlara özel raflar da servis ekiplerimiz tarafından kuruluyor. Ayrıca çadırın içindeki sıcaklığı koruyacak olan klimalar da elemanlarımız tarafından kuruluyor. Mantar kompostoları ve bu kompostolorda mantar yetiştiriciliği konusunda firmamızdan yardım alabilirsiniz. Elazığ mantar çadırı işlemlerinde, güvenilir ve etkili çadır seçenekleri kurulmaktadır. Pratik mantarlara özel çadır kurulumuyla, yeni bir işe merhaba diyebilirsiniz. Bu çadırlar, basit tasarımlardan farklı profesyonel çalışmalardır.

 Isı Yalıtımlı Özel Çadırlar

Yağmur, kar, fırtına, dolu, şiddetli sıcaklar ve soğuk hava, çadırlarımızı etkilememektedir. İçerideki havayı dengeleyen klimalar, çadırların izolasyon özelliği nedeniyle, çadırın içindeki havayı dengede tutabilmektedir. Çadır içinde havanın dengesini tutan klimalar da firmamız tarafından tahsis edilmektedir. Devlet desteği ve kuruluş anında istenen evraklar kategorisinde, sizler için ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz. Çadırlarımız dört mevsim mantar yetiştiriciliği için özel olarak tasarlanmıştır. Sürekli gelir getiren bu çadırlarımız, fabrika gibi işlemektedir. Mantarlar üç dönem mahsül vermektedir. 100 metre karede yaklaşık 20 ton kompost kullanılır. Yüzde otuz mahsül elde edilir.

 Yeni Nesil Mantar Yetiştiriciliği

Pratik etkili ve oldukça kullanışlı olan çadırlarımız, daha çok istiridye mantarı için tercih ediliyor. Bu mantarın yetiştiriciliği çok daha kolay. Diğer mantarlara nazaran pazarı daha geniş. Bu kategorideki çadırlar, gösterilen alana göre yapılmaktadır. İster büyük bir çadır yaptırırsınız, ister küçükten başlar kazandıkça araziye yeni çadırlar ekleyebilirsiniz. Her halükarda kazançlı bir iştir. Büyük ve küçük işletmeler için istenilen boyutta çadır kurulumu gerçekleştiren şirketimiz, bu kategoride profesyonel çözüm seçenekleri hazırlamaktadır. Mantarlarla ilgili bilmek istediğiniz her şeyi firmamızdan öğrenebilirsiniz. Kompostoların alımı, raflara dizilimi, sulama işlemleri ve mantarlara özel çadır içi sıcaklık ölçüleri, elemanlarımızdan öğrenilebilir. Destek işlemlerinin yanı sıra diğer resmi işlemler için de firmamızı arayabilirsiniz. Bu kategoride başarılı olmak istiyorsanız, bizimle irtibata geçmeyi unutmayın.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com