İstiridye mantarı yetiştiriciliği konusunda etkili çözüm seçeneklerini tercih eden firmamız, bu kategoride çadır kurulumu, raf kurulumu, klima kurulumu, devlet desteği, kuruluş için gerekli resmi evraklar ve mantar yetiştiriciliği kategorisinde sizler için çözüm üretmektedir. Çadırlarımız fırtınalara ve şiddetli yağışlara karşı dayanıklı özelliklere sahiptir. İzolasyon özelliğine sahip bu özel çadırlar, klima ile desteklenmektedir. Çadırın ısısını her zaman için dengeleyen klimalar, mantarın istediği ısıyı kolaylıkla oluşturabilmektedir. Erzincan mantar çadırı işlemlerinde, güncel, etkili ve pratik tasarım seçenekleri tercih edilmektedir. Kısa zamanda mantar çadırı kurulum işlemlerini gerçekleştiren firmamız, bu kategoride ekipmanları kendi üretmektedir. Kendi ürettiği ekipmanı yine kendisi kuran şirketimiz, rüzgar, yağmur ve fırtınaya karşı dayanıklı çadır kurulumu gerçekleştiriyor. Bütün hava koşullarında etkili çözüm seçeneği sunan firmamız, bu kategoride hizmet vermeye devam ediyor. Gün içerisinde bizi aramak suretiyle istediğiniz hizmeti talep edebilirsiniz. 

Çadır Kurma Hizmetimiz Günceldir

            Bu kategoride piyasaya yeni çıkan çadırları, hızlı ve etkili ekibimizde kısa zamanda kuruyoruz. Kurulum işlemleri yerinde yapılmaktadır. Ekiplerimiz, çadır iskeleti, klima, raf ve çadır çekme işlemlerini kısa zamanda bitirmektedir. Aylar süren pahalı inşaat işlerine nazaran bu çadırlar, çok daha kullanışlı ve çok daha ekonomik özelliklere sahiptir. 100 metre kare ile işe başlayıp bu gün binlerce metre kareye mantar çadırı kuran işletmeciler vardır. İster küçükten başlayın, ister büyük bir yatırımla işe başlayın, firmamız istediğiniz çadır sistemini pratik bir şekilde kurabilmektedir. Çadır kurulum işlemlerinde gerekli bütün kurulum gereçlerini adresinize taşıyoruz. Sertifikalı çadır kurulumu ile devlet desteği için bir adım önde olabilirsiniz. 

Devlet Desteği Hakkında Bizden Bilgi Alabilirsiniz

            İstiridye mantarı yetiştiriciliği devlet desteklidir. Ancak bu desteğin belli şartları vardır. İlk önemli şartı resmiyettir. Vergi levhası, ruhsat, garanti belgesi, organik ürün belgesi, tarım bakanlığı belgesi ve İTU belgesi, bu kategoride gereklidir. Bunun yanı sıra belli bir şartlar da söz konusudur. Bu şartlar elemanlarımız tarafından yetiştiricilere anlatılmaktadır. Mantarın nasıl yetiştirileceği konusunda bizden bilgi alabilirsiniz. Üç dönem mahsül veren ve suyu göze şifa olan mantarlar, besin değer oldukça yüksek olan bitkilerdir. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com