Uluslararası kalite standartlarını belirleyen ISO standartları haricinde, Avrupa CE ve Türkiye TSE kalite standartlarını karşılayan çadır imalatında lider firma olarak hizmet vermekteyiz. Ürettiğimiz çadırlarımızın kalite belgeleri ve sertifikaları firma güvenirliğinin ve kalitesinin garantisidir. Türkiye’nin bütün bölgelerine ve illerine, hatta ilçe ve köylerine kadar çadır teslimatımız bulunmaktadır. Üreticilerin üretim alanı oluşturmak için ne yapması gerektiği konusunda danışmanlık hizmetlerimiz bulunmaktadır. Sektörde edindiğimiz tecrübeleri ve bilgileri girişimcilerle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız. Bugün Adana, Antalya ve hatay mantar çadırı talebinde bulunan müşterilerimizle üretimin her safhasında birlikte olmaktayız. 
 
Teknik Altyapı ve Danışmanlık Hizmetlerimiz

            Birçok üretici mantar çadırının kurulumundan sonra nasıl hareket edeceğini, malzeme ve ekipmanları nasıl temin edeceği konusunda sorun yaşamaktadır. Özellikle birçok firma ve malzeme bulunması kafaları karıştırmakta ve güven sorunu ortaya çıkmaktadır. İstiridye mantarı üretimi için gerekli olan diğer altyapı malzemeleri ve ekipmanları konusunda, müşterilerimiz ile üretici firmaları bir araya getirerek onları buluşturuyoruz.  Daha ekonomik ve güvenli alışveriş yaparak üretim sisteminin doğru kurulmasına yardımcı olmaktayız.
 
Devlet Teşvikleri Nasıl Kullanılır?

            Ülkemizde üreticilerin kuruluş altyapılarına yardımcı olmak, üretimin artmasını sağlamak ve istihdam yaratmak amacıyla devlet teşvikleri verilmektedir. Verilen teşvik ile belirli bir ürünün veya bölgenin gelişimine katkı sağlanır. Bu kapsamda istiridye mantarı üreticileri için de teşvik ödemeleri yapılmaktadır. Birçok üretici veya girişimci bu teşviklerden haberdar olamamakta veya nasıl müracaat ederek faydalanacağını bilememektedir. Bu konuda firma olarak danışmanlık hizmeti vererek, müşterilerimizin teşviklerden yararlanmalarını sağlıyoruz.
 
Çadır Ekipmanları ve Malzemeleri

            Sadece çadır üretimi ile sınırlı olmayan hizmetlerimiz içinde, çadır iskelet sistemi ve vidalama gibi ekipman üretimi de bulunmaktadır. Montaj işleminde kullanılan tüm çelik iskelet sistemi ve ürünler Ankara Ostim’deki atölyelerimizde üretilmekte ve firmamız garantisi altındadır. Bütün çadır sistemlerimiz asgari rüzgar hızlarına dayanabilecek sağlamlıktadır. Dengeli ve dengesiz sarsılmalara karşı zemine sağlam olarak oturtulur. Gerektiğinde çadırın başka bir alana taşınması mümkündür. Kolay kurulumun yanında, yine kolayca sökülerek montajı yapılabilir. Çadır pencereleri, havalandırma bacaları, çadır kapı bağlama aparatları  ve malzeme askı sistemleri gibi birçok ekipman çadır kurulumu sırasında sisteme entegre edilmektedir.  Üretim yapılacak mantar ve sebze üretimine bağlı olarak havalandırma pencerelerinin ve bacalarının boyutları değiştirilmektedir.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com