Çadır sistemi, üretim dünyasında yeni bir çığır açmıştır. Seracılığın yanı sıra mantarcılık sektörü de çadır sistemine geçmiştir. Çiftçiler için kolaylık sağlayan çadır ahır, garaj ve ambar seçenekleri, pahalı inşaat masrafından kurtarmaktadır. Firmamız, istiridye mantar yetiştiriciliği kategorisinde etkili özelliklere sahip olan çadır sistemini, hızlı, pratik ve etkili bir şekilde kurmaktadır. Bu kurulum işleminde işin ehli profesyonel elemanlarla çalışıyoruz. Isparta mantar çadırı konusunda çözüm arıyorsanız, sizin için etkili çözüm seçenekleri hazırlayabiliriz. 

Kış Şartlarına Karşı Oldukça Dayanıklıdır

            Bu kurulum işleminde, kış aylarının soğuk ve ayazlı günlerine karşı etkili koruma sağlayan izolasyon özellikli çadırları kullanıyoruz. Bu çadırların iç kısımları metal iskelet sistemine sahiptir. Metal iskelet sisteminin yanı sıra iç kısımda mantarlar için özel raflar dizayn edilmektedir. Bilindiği üzere mantarlar için özel ortam sıcaklığı gereklidir. Firma olarak, bu ortamı oluşturacak klimaları, sorunsuz bir şekilde kuruyoruz. Bu şekilde ister çöl sıcaklarında olsun, ister dondurucu soğuklarda olsun, çadırın içindeki sıcaklığı istediğiniz gibi dengeleyebilirsiniz. Çadırın içindeki raflar, komposto ağırlığını kaldıracak özelliğe sahiptir. Bunun yanında sulama için özel tasarım özelliğine sahiptir. Sulama işlemleri kategorisi, hasadın toplanması, toplama şekli, istifleme şekli ve satış gibi konularda da bizden yardım alabilirsiniz. 

Resmi İşlemleri Takip Ediyoruz

            Bu iş için küçük bir arsanız olsa yeter. En az 100 metre kare bir arsaya, 15-20 bin ton komposto alabilen çadır sistemi kurabiliriz. Yılda üç defa hasat toplarsınız. 5 ton ve altı kon arasında verim elde edilebilir. Bu iş için vergi levhası, ruhsat ve tarım bakanlığı izni gereklidir. Organik üretim izni, İTU izni ve ISO 9001 belgesi de istenilen belgeler içindedir. Kurulum, resmi işlemler ve komposto tedarikinden sonra devlet desteğini alabilirsiniz. Bu konuda elemanlarımız gerekli bilgileri sunacaktır. Çadırlarda mantar yetiştirme işlemi için gerekli ortamı pratik bir şekilde oluşturuyoruz. Kullanışlı olan bu çadırlar, yıllar boyu dayanıklı özelliklere sahiptir. Bir çadırla işe başlayan birçok üretici kısa zamanda çadır sayısını artırmıştır. Çadır sayısını artırmak suretiyle bu işi profesyonel bir şekilde takip eden birçok üretici, piyasada söz sahibi haline gelmiştir. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com