Resmi bir şekilde kurulum yapan ve buna bağlı olarak mantar yetiştiriciliği için verilen desteği almanızda yardımcı olan şirketimiz, çadır kurulumunu kısa zamanda gerçekleştiriyor. Zemine monte edilebilen, rüzgar, yağmur ve diğer olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı çadırlar, hayatınızı kolaylaştıracaktır. Çadır sisteminin en önemli unsuru olan çadır iskeleti, üst kısımdaki çadırın yapısına göre özeldir. Çadırın üst kısmı çatı şeklindedir. Çatı şeklinde olduğu için yağmur suları direkt olarak aşağı iner. Isı yalıtım özelliğine sahip olan çadırın içeriden dışarıya hava bırakmaması nedeniyle klimalar dengeli bir şekilde ısı kontrolü yapmaktadır. İstanbul mantar çadırı kurulum işlemlerinde gerekli bütün malzeme ve işçilik, firmamız tarafından karşılanmaktadır. 

İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği Konusunda Bilgi Alabilirsiniz

            Bu mantar için kompost gereklidir. Kompostonun miktarı çadırın büyüklüğüne göre belirlenir. Yüz, yüz on metre karelik bir çadır için 15 ton ile 20 ton arasında kompost yeterlidir. Verim ise üçte birdir. Yani beş ton mantar elde edilebilir. Mantarların üç hasat dönemi vardır. Bu nedenle çiftçiye çok kazandıran bir sektördür. Yeni bir iş düşünenler için kısa vadede çok kazandırır. Satış konusunda da bizden bilgi alabilirsiniz. Devlet desteğinin alımı, resmi işlemler, vergi ve ruhsat gibi konularda da ücretsiz danışmanlık yapabiliriz. Arazinizin yapısına göre çadır tasarımı hazırlıyoruz. Araziniz büyük ama siz küçükten başlamak istiyorsanız, sizin için başlangıç olabilecek çadır tasarımını pratik bir şekilde yapabiliriz. Kazandıkça çadır sayısını artırarak kazancınızı katlayabilirsiniz. Pratik, etkili ve oldukça dayanıklı özelliklere sahip ısı yalıtımlı çadırlarımız, istediğiniz kaliteli kullanım özelliğine sahip ürünlerdir.

Güncel Çözüm Seçenekleriyle Tanışın

            Mantar yetiştirme işlemleri kategorisinde çözüm üretmeye devam eden ve bu kategoride, yeni malzeme ve yeni yöntemleri çalışma programına dahil eden firmamız, dört mevsim hizmet sunmaktadır. Hava koşulları el verdiği sürece kurulum işlemi yapıyoruz. Deprem ve sel gibi felaketlere karşı dayanıklı olan tasarımlarımız, nem ve ısı yalıtımını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmektedir. İnşaat yapılarına göre oldukça ekonomik olan çadırlarımız, bu kategoride sizin için kolaylık sağlamaktadır. Ekonomik olmasının yanı sıra, en çok tercih edilen seçenekler içerisinde yer alması, bu çadır sisteminin kullanışlılığını artırmaktadır. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com