Kısa sürede kazançlı bir iş girişiminde bulmak istiyorsanız bunu istiridye mantarı yetiştiriciliği ile pekiştirebilirsiniz. Hem hobi hem de getirisi yüksek olacak bu mantar türü için nasıl üretildiğine dair bilgi sahibi olmanız yeterli değildir. Kolay üreyebilen türün, kaliteli, lezzetli ve verimli olması nerede yetiştirildiği ile doğru orantılıdır. Bu sebeple bir an önce sizlere gerekli ortamı sağlayacak firmamızı tercih edebilirsiniz. İzmir’de yatırımınızı bu iş sahasında şekillendirmek istiyorsanız vakit kaybetmemelisiniz. Yola çıkacak ekibimiz, ücretsiz keşif ve proje sürecini en ince ayrıntısına kadar sunacaktır.  En gerekli olan mantar çadırını kendimiz üretmekte ve diğer lazım olan ekipmanların da teminini sağlamaktayız. Siz müşterilerimize hemen kullanabileceğiniz, hazır bir sistemle buluşturmayı misyon edinmekteyiz.

Garantili, Sertifikalı İzmir Mantar Çadırını Bizimle Alın

            Sadece çadır imalatı ya da malzeme tedariki ile sınırlı kalan hizmetimiz bulunmamaktadır. Bizi ayrıcalıklı kılan bir diğer kriter, bizzat montajı kendi çalışanlarımızla yapıyor olmamızdır. Standartları uluslar arası normlarında olan çadırlarımız, ısı yalıtım fonksiyonu sayesinde de mantarların soğuk kış şartlarında muhafaza edilmesini sağlamaktadır. Kısa bir alanda başlayarak, kazancınıza paralel olarak üretim alanını büyütmek gibi planlarınıza da pusula oluyoruz. Biz sadece mantar üretmeniz için tesis sunan firma değil, aynı zamanda yatırımlarınıza danışmanlık yapan adres olmayı da sürdürüyoruz. Lezzeti ile büyüleyen, tamamen doğal ve organik yetiştirilen istiridye mantarı için bütün bilgi birikimimizi sunuyoruz.

Her Zaman % 100 Memnun Kalacağınız  Mantar Çadırı Hizmeti

            Türkiye’nin güzide şehri ve Ege bölgesinin incisi olan İzmir’de artık hayal kırıklığına uğramayacağınız bir iş atılımını gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek rekolte ve tahminlerin ötesinde para kazandıran mantarlar için projenizi bize teslim edebilirsiniz. Her daim güvenilir, şeffaf ve yenilikçi bakış açımızla izmir mantar çadırı ihtiyaçlarınıza nokta koymaya hazırız. İşletmemizi ve değer kattığımız bazı referanslarımızı resmi web sayfamızda görebilirsiniz. Hakkımızda bilgi edinmek üzere telefon numaralarımız, e-posta adresimiz ya da form üzerinden de irtibata geçebilirsiniz. İstiridye mantarı üretmenin ve satmanın size getirilerini daha yakından tespit edebilir ve minimum yatırım sayesinde ciddi boyutlarda maddi gelir elde etmenin sırlarını da keşfetmeye hemen başlayabilirsiniz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com