Tarımsal üretim faaliyetleri geçmişte olduğu gibi günümüzde de oldukça önem arz etmektedir. Geçmişte ilkel yöntemlerle gerçekleştirilen tarımsal faaliyetler günümüzde modern usullerle sürtülmektedir. Tarımda modernleşmeye bağlı olarak üretim potansiyeli de ciddi anlamda artış göstermiştir. Tarımda modern usullerin kullanımının öneminin farkında olan devletimiz de bu yöntemleri desteklemektedir.  Bu kapsamda devlet çiftçileri modern usuller konusunda hem maddi olarak destekleme hem de bu usuller hakkında onları bilinçlendirme çalışmaları sürdürmektedir. Ülkemizde çeşitli tarım ürünleri devlet desteği kapsamında yer almaktadır. 

İstiridye Mantarı

            Mantarlar içermiş oldukları zengin protein ve mineraller sayesinde insan sağlığı açısından önemli bir yere sahip olan tarım ürünleri arasında yer almaktadır. Mantarlar içerisinde yer almakta olan ve halk arasında kavak mantarı olarak da bilinen istiridye mantarları ise diğer mantar türleri arasında ayrıcaklı bir konumdadır. Onu ayrıcalıklı kılan temel husus üretimini gerçekleştiren çiftçiye devlet desteğinin veriliyor olmasıdır. Özellikle 20. yüzyıldan itibaren modern usullerle üretilmeye başlanan istiridye mantarları üreticisine de ciddi miktarlar kazandıran önemli tarım ürünleri arasında yer almaktadır. Kültür yetiştiriciliğine de uygun bir ürün olan bu mantar türü genellikle çadırlar içerisinde yetiştirilmektedir. 

Çadır Özellikleri

            Mantar üretimi gerçekleştirmek isteyen girişimcilerin bu anlamda ilk ihtiyaç duydukları unsur mantar üretiminin gerçekleştirilecek olduğu çadırlardır. Elbette her çadırda üretim istenilen verimlilikte gerçekleşmeyebilir. Bu çadırların bir takım özelliklere sahip olması gerekmektedir. Bu kapsamda firmamız bünyesinde üretimi gerçekleştirilen çadırlar girişimcilere risksiz üretim avantajı sunmaktadır.
 
            Zira firmamız tarafından üretilmekte olan çadırlar A sınıf kalite malzemelerden meydana gelmektedir. İçermiş olduğu özel yapısıyla kötü ve zorlu doğa şartlarına karşı oldukça dayanıklılık arz etmektedir. Sahip olduğu izolasyon özelliğiyle Anadolu içerisinde hangi bölgede olursanız olun risksiz üretim olanağı sunmaktadır. Ülkemiz sınırları içerisinde yer almakta olan kahramanmaraş ilimizde firmamız tarafından kurulan mantar çadırları girişimcilerden tam not almış durumdadır. Ayrıca firmamız bünyesinde üretilmekte olan çadırların üretimi istenilen ebatlarda gerçekleştirilmektedir. Çadırlar için oldukça önemli bir yere sahip olan kapı büyüklüğü de yine isteğe bağlı olarak gerekli ebatlarda üretilmektedir. Firmamızdan sipariş etmiş olduğunuz ürünlerin kurulumu profesyonel ekiplerce yerinde kurulmaktadır.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com