Mantar çadırı hizmetlerinde yeni nesil çözüm seçenekleriyle hareket eden şirketimiz, bu konuda gerekli tecrübeye sahiptir. Sertifikalı çalışan ve tecrübeli ekibiyle kısa zamanda iş teslimatı gerçekleştiren kuruluşumuz, imalat ve montaj işlemlerinde etkili çözüm seçenekleri sunmaktadır. Profesyonel ekip anlayışı ile çözüm üretmeye devam eden ve bu konuda gerekli bütün malzemeyi tedarik edebilen firmamız, Türkiye genelinde çözüm üretmektedir. Karaman mantar çadırı tesisleri için, bütün işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren firmamız tercih edilebilir. 

Profesyonel Ekip

            Konusunda deneyimli elemanlarımız, seri bir şekilde çadır kurulumu, mantar kompostoları için özel raf kurulumu, kompostonun temini ve mantar yetiştiriciliği konusunda gerekli deneyime sahiptir. Etkili hizmet anlayışını çalışma prensibi haline getiren şirketimiz, devletin istiridye mantarı için verdiği destek konusunda da çözüm üretmeye devam etmektedir. İstiridye mantarı üretim kategorisinde profesyonel çözüm yöntemlerini tercih eden şirketimiz, vergi, ruhsat ve gerekli izinler konusunda da danışmanlık yapmaktadır. Klima kurulumu ve mantar için gerekli ısının ayarlanması gibi konularda da yardımcı oluyoruz. Mantarın yetiştirilmesi, toplanması ve satılması konusunda da ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Yeni Bir Sektöre Merhaba Deyin

            Kazanç bakımından iyi olan ve verim kategorisinde birçok ürüne nazaran üst seviyeye sahip bu çadırlar, sizin için kazanç kapısı haline gelecektir. Hizmet kalitesini güncelleyen ve bu kategoride profesyonelliği her zaman için tercih eden şirketimiz, dört mevsim hizmet vermeye devam etmektedir. 7/24 hizmet kategorisinde istediğiniz çadır hizmetini, imalat ve kurulum kategorisinde, sorunsuz bir şekilde sunuyoruz. 

Çadırlarımız Oldukça Dayanıklıdır

            Yaz aylarında çöl sıcakları ve kış aylarında şiddetli soğuklar, çadır sistemimizi etkilememektedir. Kar, yağmur, dolu ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dayanıklı üretilen çadırlar, izolasyon özelliğine sahiptir. Nem ve ısı izolasyonuyla çadırlarımız, mantar çadırı için yeterli ısıya sahiptir. Pratik özelliklere sahip olan bu tasarımlar, basit kamp ve pazar çadırları ile kıyaslanmamalıdır. Sağlam iskelet özelliğine sahip olan bu tasarımlar, uzun yıllar problemsiz bir şekilde kullanılabilir. Çadırlar, nem ve ısı yalıtım özelliğine sahip tasarımlardır. Soğuk ve sıcak havayı dışarıda tutan bu tasarımlar, iç mekanda klima ile mantarın istediği sıcaklığı oluşturabilmektedir.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com