Organik özelliklere sahip mantarlar için yetiştirme işlemi çadırlarda yapılmaktadır. Küçük bir imalathane inşaatı bile dünya kadar para tutuyor. Bu nedenle özellikle çiftçiler çadır sistemine ilgi göstermektedir. Ekonomik, dayanıklı ve nitelikli olan bu tasarımlarımız, klima sistemi ile ısı dengesi sağlanmaktadır. Çadırlardaki ısı yalıtım özelliği, dışarıdaki olumsuz hava koşullarını tam anlamıyla engellemektedir.

Ekibimiz Ekonomik Çözüm Sunuyor

            Pratik, etkili ve oldukça kullanışlı özelliklere sahip olan çadırlarımız, profesyonel elemanlarımız tarafından kurulum işlemi gerçekleştirilmektedir. Hizmet kalitesini sürekli olarak güncelleyen ve bu kategoride çözüm üretmeye devam eden firmamız, sertifikalı bir şekilde hizmet sunmaktadır. Devlet desteği, vergi, ruhsat ve diğer resmi işlemler için bizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Yeni bir iş kurmak isteyenler için yeni bir fırsat sunuyoruz. Paslanmayan ve şiddetli rüzgara karşı oldukça dayanıklı özelliklere sahip çadır sistemimiz, profesyonel ekibimiz tarafından kurulmaktadır. Kastamonu mantar çadırı kurulum işlemlerinde, garantili çözüm seçeneklerini bizde bulabilirsiniz. Ekonomik tesis kurulumu işlemleriyle gelirinizi artırabilirsiniz. Seracılık sistemin ile paralel olan bu sektör, çok pahalı olan inşaat tesislerine nazaran çok ekonomiktir. Küçük sermaye ile büyük karlar elde etmek için bu çadır sistemini tercih edebilirsiniz. 

Ne Gibi Avantajları Var

            Sektör değiştiren ve bu kategoride etkili çözüm seçeneği sunan firmamız, inşaat ve prefabrik kategorisine nazaran çok daha ekonomik olan çadır sistemini kurmaktadır. Yağmur ve fırtınaya karşı nem izolasyonu olan çadırlarımız, sıcak ve soğuk havaya karşı ısı izolasyon özelliğine de sahiptir. Güncel fabrikasyon seçenekleri ile çözüm üreten firmamızla, çadırda mantar hizmetini kısa zamanda gerçekleştirebilirsiniz. Çadır sisteminin kurulumu, iç kısımdaki rafların kurulumu, klimanın kurulumu ve işin resmi bir şekilde başlaması gibi konularda sizin için etkili çözüm yöntemleri sunuyoruz. İyi bir işim olsun, diyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bu çadırların kurulumu ve kulanım özellikleri, bu işin ehli olan elemanlarımız tarafından en iyi şekilde bilinmektedir. Bütün resmi işlemlerin yanı sıra mantar yetiştirme işlemi için de bilgi alabilirsiniz. Organik ürün yetiştirme kategorisindeki mantar yetiştirme işlemleri, sizin için kolaylık sağlayacaktır. Hizmet kalitesini her zaman için güncelleyen şirketimiz, bu konuda aradığınız çözüm seçeneklerini bir araya getirmektedir.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com