Üretim dünyasının yeni nesil çözüm seçeneği haline gelen çadır sistemi, mantarcılık sektörünün etkili bir şekilde icra edilmesini sağlamaktadır. Isı ve nem yalıtımlı çadırlar, metal iskelet sistemine kurulmaktadır. İç kısımda ise raf sistemi ve klima sistemi ön plandadır. Komposto temini, mantarın nasıl yetiştirileceği, hasat işlemleri ve satışı gibi konularda da bizden bilgi alabilirsiniz. Vergi işlemleri, ruhsat işlemleri, tarım bakanlığı izni, organik ürün belgesi, İTU belgesi ve devlet desteği gibi konularda istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Kayseri mantar çadırı için gerekli bütün resmi işlemleri bizden öğrenebilirsiniz. Çadır kurulumundan gerekli izinlerin alınmasına kadar bütün kategorilerde etkili çözüm üretiyoruz. 

Sıfırdan Zirveye Tırmanabilirsiniz

            İş kurmak isteyenler için sıfırdan zirveye giden yolu en iyi şekilde gösteren şirketimiz, çadır kurulumu, devlet desteği ve diğer bütün işlemler için çözüm üretmeye devam etmektedir. Pratik, etkili ve kullanışlı özelliklere sahip çadırlarımız, bu kategoride istediğiniz çözüm yöntemlerini kapınıza getirmektedir. Kısa zamanda aradığınız yüksek verimi elde edebilirsiniz. Çadırların dayanıklılığı, ekonomik özellikleri ve fonksiyonel özellikleri, inşaat tarzı seçenekleri aratmamaktadır. Şiddetli rüzgar, fırtına veya kar yağışına karşı özel tasarlanan bu çadırlar, zemine monte edilen profesyonel çalışmalardır. Kamp veya pazar çadırı gibi algılanmamalıdır. Profesyonel işçilikle çözüm üretmeye devam eden şirketimiz, bütün hava koşullarına karşı dayanıklı özelliklere sahip özel çadır sistemini kısa zamanda kurmaktadır.

İzolasyon Özelliğine Sahip Özel Çadır Sistemi

            Yağmura karşı dayanıklı olmasının yanı sıra özel çatı tasarımı, suyun tavanda durmasını engellemektedir. İskelet yapısının sağlam bir şekilde monte edilmesi nedeniyle rüzgar ve fırtına çadırı etkilememektedir. Fırtınanın etkisini minimuma indiren bu çadırlar, uzun ömürlüdür. Mantarın ihtiyacı olan sıcaklık değerlerini istenilen seviyede tutan klimalar, bu kategoride oldukça önemlidir. Çadır sistemi ile üretim yapmak isteyenler için istediğiniz tesisat kurulum işlemlerini ve diğer işlemleri kısa sürede bir araya getiriyoruz. Kış aylarında veya sıcak yaz günlerinde mantarın istediği sıcaklığı ayarlayan klimalar, uzman ekibimiz tarafından kurulmaktadır. Klima kurulum işlemlerinde gerekli olan bütün malzemeler, TSE kalitesindedir. Dayanıklı, kullanışlı ve birinci sınıf özelliklere sahip bu malzemeler, profesyonel işçilik ile kurulmaktadır.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com