Kırıkkale Mantar Çadırı Özellikleri

            Mantar yetiştiricilik kadar üretim için gerekli olan mantar çadırı da büyük önem arz etmektedir. İyi yalıtım özelliklere sahip mantar çadırı rüzgar ve yağmur gibi hava koşullarına son derece dayanıklıdır. Ekin çadır firması tarafından üretilen mantar çadırları; yangın, güneş ışınları, rutubet gibi durumlara dayanıklılık göstersin diye PVC kaplı polyester dokuma özelliklerine sahip plastik kumaş ile üretilmiştir. 7 gibi uzun süreli kullanım garantisi sunulan kırıkkale mantar çadırı yosun, pas ve kir tutmamaktadır. Güneş ışınlarını kestiğinden çadırın içine az ışık girmektedir.

            Çadır yapımında kullanılan malzemelerin hafif olmasından dolayı, rahatlıkla taşınıp kolayca kurulabilmektedir. İstiridye mantarı üretecek kişiler için firma, çadırı üretmekte ve montajı gerçekleştirmektedir. Devletin sunduğu desteklerden faydalanarak yeni iş sahibi olmak isteyenler mantar işi ile ciddi anlamda ilgilenmektedir. Firma mantar çadırlarını kendi üretmekte ve montaj işlemi için profesyonel bir ekip ile birlikte çalışmaktadır. Firma gerekli olan tüm sertifikalara sahiptir. Çadırın içi geniş olduğundan rahat kullanım için son derece uygundur. 

Kırıkkale Mantar Çadırı Kullanım Alanları

            İstiridye mantarı yaygın bir şekilde tüketildiğinden, mantar yetiştirerek ciddi paralar kazanmak isteyen genç girişimciler mantar çadırına ihtiyaç duymaktadır. Bu çadırlar kolay kurulduğu gibi son derece kolay bir şekilde sökülmektedir. Çadır 3 kat malzeme ile kaplanmakta ve kaplamada kullanılan malzemeler anti bakteriyel özelliklere sahiptir. Mantarlara zarar verebilecek haşerelerin yuvalanmasını engelleyecek malzemeler kullanılmaktadır. Sinek larvalarına ve kırmızı örümceklere yaşam alanı vermeyecek şekilde üretilen mantar çadırları, özel bir temele ihtiyaç duymamaktadır. İstiridye mantarı üreterek para kazanmak isteyenlerin mantar çadırı kullanması şarttır.

            Depo gibi yerleşim alanlara kıyasla yapımı oldukça basittir. Mantar çadırını uygun bir fiyatla almak mümkündür. Çadırların üretimi yapılırken, kullanılacağı bölgedeki iklim koşulları göz önüne alınmıştır. Kış mevsiminde çadırın içinde ısı dengesi kolaylıkla sağlanabilmektedir. Daha fazla kazanç elde etmek isteyen girişimciler, kaliteli mantar tohumu kadar kaliteli mantar çadırı kullanmaya özen göstermelidir. Alınması amaçlanan verimin iyi olması için gerekli tüm malzemeler çadırın içinde bulundurulmalıdır. İstiridye mantarları karanlık ortamları sevmesinden dolayı, mantar çadırlarının brandası güneşi kesecek şekilde üretilmektedir.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com