Çiftçiler için yeni bir trend haline gelen çadırlar, mantarcılık sektörünün gelişimini sağlamaktadır. Ambar, garaj, sera, ahır ve mantar yetiştirme tesisi olarak tasarlanan çadırlar, bu işte uzman olan elemanlarımız tarafından kurulmaktadır. Firmamız, gerekli sertifikaya sahiptir. Mantar yetiştiriciliği için devlet desteği bulunmaktadır. Kırklareli mantar çadırı işlemleri için işin ehlini arıyorsanız, bize ulaşabilirsiniz. Yılların tecrübesine sahip firmamız, konusunda deneyimli elemanlarla, sertifikalı çözüm seçenekleriyle, mantarcılığın en önemli konusu olan çadır kurulum işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. 

Mantar Yetiştirme İşlemi İçin Her Şey Bizde

            Bu işe başlayacağınız zaman bizi aradığınızda bütün işlemleri sizler için adresinize taşıyoruz. Bütün işlemleri tek çatı altında çözümleyen firmamız, bu kategoride sizin için kolaylık sunmaktadır. Çadırın metal kısımları, çadırın çekilmesi, rafların düzenlenmesi, klimanın kurulması, kompostoların yerleştirilmesi, mantarın sulanması ve hasat gibi konularda size yardımcı oluyoruz. Bunun yanı sıra ürünün satılması kategorisinde de bilgilendiriyoruz. Bu işte gerekli işlemler yapılmadığı zaman mantar üretiminde gerekli olan verimi alamazsınız. Sonuç olarak zarar edersiniz. Bu nedenle, bu işte uzman olan firmaların takip edilmesi ve gerekli işlemlerin ona göre değerlendirilmesi gerekir.

Küçük Arsada Yüksek Verim

            Bu sistemin popüler olmasının nedeni, raflı olmasıdır. Raflı tarım olarak bilinen mantar yetiştirme işleminde, küçük araziden yüksek verim almak oldukça kolaydır. Profesyonel özelliklere sahip olan çadırlarımızda, aradığınız yüksek verimi kolay bir şekilde elde edebilirsiniz. Komposto temini, mantarın sulanması ve diğer bütün işlemleri yapılması, alınması gereken önlemler de firmamız tarafından anlatılmaktadır. Çadır hizmetlerinin profesyonel bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli bütün etkili hizmet seçeneklerini bir kalemde topluyoruz. Ayrı ayrı firmalara yaptıracağınız birçok işlemi firmamız toptan yapmaktadır. Kurulum zamanı ve süresi konusunda söz verilen zamanda işe başlayan firmamız, yine söz verilen zamanda iş teslimatı gerçekleştirmektedir. Milyonlarca liraya mal olan inşaat tesisleri ve prefabrik tesisler, gerek proje olsun gerekse malzeme kategorisinde olsun, çok pahalıdır. Çadır sistemi ile meydana getirilen tesisler ise, küçük sermaye ile büyük iş yapmak isteyenler için bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için firmamızı aramanız yeterlidir. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com