Mantar yetiştiriciliği devlet tarafından verilen destekler sayesinde ve yurt içi, yurt dışı pazarda geniş talep görmesi nedeniyle gelecek vaad eden bir iştir. Ancak mantar üretebilmek için bazı bilgilere ve mantar çadırı gibi çeşitli araçlara sahip olmak gerekir.

            Mantarlar, tohumlardan değil, sporlardan büyürler. Bu sporların yayılıp yeni mantarların yetişebilmesi için uygun ortama ihtiyaç vardır. Mantar nasıl ve hangi ortamlarda yetişir, iklim olarak Kırşehir mantar çadırı kullanımına neden ihtiyaç duyar? Sizlere bu konulardan bahsedeceğiz.

Mantar Nasıl Yetişir ve Neden Kırşehir’de Mantar Çadırı Kullanmalısınız

            Mantar sporları büyümek için bitkiler gibi güneş ışığına ihtiyaç duymazlar. Aksine nem dengesinin korunduğu ve ışık oranın sabit tutulduğu bir ortama ihtiyaç duymaktadır. İşte bu noktada Kırşehir mantar çadırı ihtiyacı için Ekin Çadır olarak tarafımızdan sizlere sunulan olanaklar devreye giriyor. Bizden temin edeceğiniz mantar çadırı tamamen mantar üretimi için geliştirilmiştir.

Eknin Çadır Mantar Yetiştiriciliğinde Ne Gibi Özellikler Sağlıyor? 

            Mantarlar karanlık, serin, nemli ortamları tercih eder. Doğa şartlarında kısıtlı alanlarda yetişebilen mantarları bir ev ortamında ya da tesiste üretebilmeniz için bahsedilen şartları eksiksiz şekilde yerine getirmeniz gerekiyor. Kırşehir mantar çadırı ihtiyaçlarına cevap vermek adına, firmamız bu olanakları sağladığı gibi sitemin kurulumunda da yardımcı olmaktadır.

            Kırşehir mantar çadırı sayesinde soğuk bir iklime sahip olasına rahmen, mantar üreten merkez bir şehir olma imkanına sahip olabilir. Şirketimiz tarafından üretilen çadırlar ısıyı kontrol altına alarak mantar yetiştiriciliğine uygun bir sıcaklık ortamı sağlayabilir, gerekli durumlarda ısı değişikliği yapabilirsiniz. Kendi imkanlarıyla mantar yetiştirmeye çalışanlar değişen sıcaklık koşullarını kontrol etmekte zorlandıklarından ya mantar yetiştirememekte ya da yeterli verim elde edememektedir.

Firmamız Mantar Çadırının Genel Özellikleri ve Mantar Üretimindeki Önemi

            Firmamız özellikle istiridye mantarı ve benzeri kültür mantarı türlerinin yetiştiriciliğinde gerekli olan ekipmanların teminini ve montajını sağlamaktadır. İhtiyaca göre, her türlü büyüklükte ve kalitede mantar çadırı imaları ve montajı yapılmaktadır. Çadırlarımız ısı yalıtımı, nem sabitliği ve gerekli düzeyde gölgeleme yapacak şekilde üretilmektedir. 

            Devletin sunduğu desteklerin nasıl alınacağı ve kullanılacağı konusunda da danışmanlık yapan firmamızla iletişime geçerek baştan sona mantar yetiştiriciliği konusunda yardım alabilirsiniz. Tüm Kırşehir mantar çadırı ihtiyacını tek başına karşılayabile imkanına sahip olan firmamız, çadır imalatını ve montajını tamamen tamamen kendisi üstlenmektedir. Firmamızdan alacağınız ürünlerde kurulum ve montajın tamamı tarafımızdan yapılmakta olup, hiç bir zorluk çekmeden mantar yetiştiriciliğine başlayabilirsiniz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com