Ülkemizde tarım faaliyetleri genellikle doğaya bağlı olarak gerçekleştirilmektedir. Bu duruma bağlı olarak da birim alandan elde edilen verim azalmaktadır. Bunun dışında arazilerin bölünerek küçülmüş olması da tarımsal üretimi azaltmaktadır. Netice itibariyle tarımsal üretimin düşmesi sonucu insanlar bulunduğu bölgelerde geçimlerini sürdüremez hale gelmişlerdir. Artık, bu insanlar için iki seçenek vardır; bunlardan biri ya bulundukları bölgede kalarak açlıkla başbaşa kalmak ya da bulundukları bölgelerden daha büyük şehirlere göç etmektir. İnsanlar ikinci yolu seçerek bulundukları bölgelerden büyük şehirlere göç etmişler ve sonuç itibari ile de büyük şehirlerde de bir yoğunluk meydana gelmiştir.
 
            Bu yoğunluğa bağlı olarak çevre kirliliği başta olmak üzere gürültü kirliliği gibi birçok problem ortaya çıkmış durumdadır. Ayrıca köylerde yapılan tarımsal faaliyetin düşmesi Sonucu ülke üretiminde tarımsal ürünlerin payı azalmıştır. Bu durumda ülke ekonomisini ciddi problemlerle karşı karşıya getirmiş durumdadır. Bunun farkında olan devletimiz tarımsal faaliyetleri desteklemeye ve bu anlamda teşvikler vermeye başlamıştır. Devlet desteği kapsamına giren birçok ürün bulunmaktadır. Bunlardan biri de istiridye mantarıdır.

İstiridye mantarı

            Mantarlar, insan sağlığı açısından oldukça önemli bir yere sahip olan temel besin kaynaklarından biridir. İçermiş olduğu proteinler vasıtasıyla insan sağlığına çok faydalı bir bitki olduğu birçok araştırmacı tarafından kanıtlanmış durumdadır. Bu anlamda mantarların ve özellikle de istiridye mantarlarının oldukça geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır. Buna bağlı olarak da devlet desteğini almış durumdadır. Günümüzde birçok girişimci devlet desteğini alarak istiridye mantarı üretim alanına yönelmektedir. Bu sayede hem ülke ekonomisine katkıda bulunmakta hem de kendi işinin patronluğunu yapmaktadırlar. Bu işi yapmak isteyen bir kimsenin öncelikli olarak yapması gereken iş iyi bir mantar çadırı bulmaktır. 

Özellikler

            İyi bir mantar üreticisi olmak için öncelikle iyi bir çadıra sahip olmak gerekmektedir. Bu alanda firmamız tarafından üretilmekte olan kocaeli mantar çadırı ürünümüz profesyonellerce tercih ve tavsiye edilmektedir. Ürünlerimiz tamamen mantar üretimine uygun olarak tasarlanmış olup A sınıf kalitededir. Her bölgede üretim yapmaya elverişli olarak tasarlanmıştır. Ücretsiz kurulum firmamız tarafından gerçekleştirilmekte olup, montaj sonrası da her türlü destek sağlanmaktadır. Firmamız mantarcılık alanında ilk defa girişim gerçekleştirmek isteyen kimselere de bu anlamda ücretsiz danışmanlık faaliyetleri gerçekleştirmektedir.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com