Mantarın popülerlik kazanması ile mantar üretime olan rağbet de artmıştır. Bilindiği gibi ülkemizde uzun yıllardan beri mantar üretimi yapılmaktadır.  Ancak, tüketicilerin çok fazla tercih ettiği, istiridye mantarı üretimi biraz farklıdır. İstiridye mantarı, kayın ve kavak ağaçlarının diplerinde yetişir. Dolayısıyla, bu tür mantar serin ve oksijenli bir ortamda yetiştirilir. Ticari amaçla üretilecek olan istiridye mantarı için özel çadırlar tasarlanmaktadır. Firmamız uzun yıllara dayanan tecrübesiyle, manisa mantar çadırı veya Türkiye’nin tüm illerine mantar kurulumunu yapmaktadır. 

Mantar Çadırı İmalatı Nasıl Olmaktadır?

            Mantar çadırının yapısı, öncelikle üretime elverişli şekilde tasarlanmak zorundadır. Soğuktan veya sıcaktan etkilenmeyecek biçimde üretilen çadırlar, ayrıca mantarın kuluçkadan itibaren tüm süreçleri hesap edilerek imal edilmektedir. Mantar çadırın gerek dışı gerekse içi her türlü iklim koşullarına mukavemet gösterecek şekilde üretilmektedir. Oldukça uzun ömürlü olan çadırların bu özellikleri, üretici açısından önem arz etmektedir.

Mantar Çadırı Kurulumu ve Ekipman Tedariki

            Mantar üretimi için imal ettiğimiz çadırların kurulumunu, deneyimli ekiplerimizle müşterinin istediği saatlerde gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin tüm şehirlerinde verdiğimiz montaj hizmetinin yanı sıra deneyimli ekibimiz, üreticilere çadır ile alakalı gerekli bilgileri vermektedir. Üretim için mantar çadırı gereklidir. Ancak yeterli değildir. Bundan başka, çadıra gereken tüm ekipmanda tarafımızdan temin edilmektedir. Çadır ve ekipman temininin sonrasında ise, sıra kompost’tadır. Kompost,  istiridye mantarının yetiştiği kavak ağaçlarının diplerinde, bu mantarın yetişmesi için elverişli ortama verilen isimdir. Dolayısıyla istiridye mantarı üretimi için, kompost olmazsa olmazdır. 

Mantar Üreticisine Verdiğimiz Hizmetler

            Son yıllarda artan mantar talebine paralel olarak, mantar üretim de ciddi ölçüde artış göstermiştir. Mantar üretimi trend bir meslek olarak insanların birbirine tavsiye ettiği bir meslek halindedir. Bu noktada sektöre girecek kişileri, destekleyen uluslararası sertifikalara sahip olan firmamız hem mantar çadırı imal ediyor hem de ülke genelinde montajını yapıyor. Bunun dışında ise, mantar üretimi için son derece gerekli olan kompost temini de firmamız tarafından sağlanıyor. Sektöre yeni giren üreticiler için, devlet teşvikleri konusunda bilgilendirme yapmaktayız. Bu danışmanlık üreticilerin devlet teşvikinden istifade etmesi bakımından önem arz etmektedir.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com