163 views kez incelendi.

İstiridye Mantarı Çadırında Kaliteli Üretim İşletmemiz, hayvan barınakları ve çadır ürünlerinin istihsal sürecinde kaliteli ve […]

İstiridye Mantarı Çadırında Kaliteli Üretim

İşletmemiz, hayvan barınakları ve çadır ürünlerinin istihsal sürecinde kaliteli ve güvenli kapalı ortamlar sağlamaktadır. Ürün kategorimize giren başlıca faaliyet alanlarımız şunlardır: Büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanları için her mevsim rahat edebilecekleri hayvan çadırları, istiridye mantar çadırı, solucan gübre çadırı, depo çadırı ve şantiye çadırı.

Bütün bu faaliyet alanlarımızda ürünlerimiz kaliteli bir süreçten geçmekte olup uzman personelimiz eşliğinde kurulumlar gerçekleştirilmektedir. Faaliyet alanlarımızdan biri olan istiridye mantarı çadırı ise, son yıllarda rağbet gören istiridye mantarı üretimine yönelik taleplere paralel biçimde ürün yelpazemizde yer almaktadır. Bu konuyla ilgili www.istiridyemantarcadiri.com web sitesinden siparişlerinizi 7/24 bırakabilirsiniz.

           İstiridye mantarı halk arasında daha çok kavak mantarı olarak bilinir. Zira kavak, kayın veya selvi ağaçları gibi alanlarda yayılış gösterebilmektedir. Bununla birlikte 20. Yüzyılın başından bu yana özel kapalı alanlarda üretim tesisleri kurulmuştur. İstiridye mantarının güncel bir ilgi görmesinin nedeni ise hem yenilebilir olması hem de sanayinin muhtelif alanlarında işlem görebilmesidir. Bağışıklık sistemine fayda sağlayan vitamin ve mineral yapısı dikkate değer bir husus olup üretimin yaygınlaşmasında ana etkendir.

Özellikle kolesterol seviyesini aşağıya çekmesi açısından önemli bir mantar türüdür. İstiridye mantarı yemek olarak hoş bir lezzeti olduğu gibi kötü bir koku da içermez. Kültür ekimine müsait olması yanında çadır içinde verimlilik düzeyi yüksektir. Yaygın yöntem istiridye mantar çadırı olup firmamızın bu konudaki kaliteli çadırları istiridye mantarı için ideal bir yaşam imkânı sunar.

           İstiridye mantarı üretimine imkân verene çadır ürünlerimiz müşterilerimizin beklentilerine uygun biçimdedir. Güven içinde kullanabileceğiniz çadır ürünlerimiz mevsime göre değişkenlik göstermeyen daimi bir dayanıklılık gösterir. Ayrıca çadırın giriş kısmı için müşterilerin özel istekleri de dikkate alınmaktadır. İstiridye mantarının dış kısmı kadar iç kısmı da iklim koşulları ve zaman aşımına karşı dirençli bir yapı gösterir.

Sağlam astar yapısıyla uzun ömürlü bir çadırdır. Üstelik mantarların gelişimi için son derece önemli olan izolasyon konusuna da önem verilmiştir. Bu açıdan kaliteli yalıtım malzemesi tercih edilmiştir. www.istiridyemantarcadiri.com adresinden bize ulaştığınızda uzman ekibimiz adresinize en kısa sürede çadır kurulumunu yapmaktadır. Ayrıca www.istiridyemantarcadiri.com web adresimizden konuyla ilgili diğer yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Benzer

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com