MERSİN MANTAR ÇADIRI

            Mantarların vücuda nasıl katkı sağladığı bilinen bir gerçektir. Dünyanın dört bir yanında popüler bir meslek haline gelen mantar yetiştiriciliği mantarın bilinen faydaları sayesinde artmış ve artmaya devam etmektedir. Zira mantar yetiştirmek özen ve tecrübe isteyen bir iştir. Yetiştirme koşulları ve bu iş için sahip olunan bilgiye ihtiyaç vardır. İstiridye mantarlar da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan mantar çeşitlerinden biridir. Bu sebeple firmamız Türkiye’nin dört bir yanında mantar çadırları kurmakta ve devletin sunduğu destekle sizi yönlendirerek yeni bir iş imkanı sağlamaktadır. Mersin’de de yaygın olarak gerçekleştirdiğimiz mersin mantar çadırı sayesinde kendi işinizin güvencesini size rehberlik ederek sunmaktadır. Rehberliğimiz ile istiridye mantarından önemli gelir elde etmeniz mümkündür. 

MANTAR ÇADIRI MONTAJ AŞAMASI 

            Mantar yetiştiriciliği için kapalı alan önemlidir. Bu anlamda genellikle çadırlar kullanılır. Ancak herhangi bir çadır alarak işe başlamak da yeterli değildir. Çadırın kalitesi ve izole aşaması gibi durumların beraberinde  bilgi ve tecrübe de gerektirmektedir. Öncellikle çadırın kurulumundan sonra izole aşamasında alüminyum folyanın kullanılması uygun değildir.
 
            Camyunu adı verilen malzeme ile döşenip üzeri alüminyum folya ile kaplanmaktadır. Firmamız bu anlamda her türlü danışmanlığı sunmaktadır. Montaj için kaliteli ve işinde tecrübeli ekipmanımız bulunmaktadır. Alanında gerekli sertifikaya sahip  olan ekipmanlarımız montajı yerinde yapıp anahtar teslim iş sunmaktadır. Devletten destek alan çiftçiler buna ek olarak harcadıkları meblayı en fazla 3 ay sonra kazanmaya başlayacaklar. Son zamanlarda ün salmaya başlayan ve sağlığa olan faydası uzmanlar tarafından konuşulan istiridye mantarı sizi kendi işinizin patronu yapacaktır. 

BİZE ULAŞIN

            Türkiye’nin dört bir tarafında olduğu gibi mersin ilinde de kurulum, montaj ve danışmanlık yaparak çiftçilere ön ayak olan firmamız kalite standartlarında hizmet vermeye devam etmektedir. Kendi işini kurmak isteyen çiftçiler, devlet desteğini de alarak firmamıza mail ya da telefon yolu ile ulaşabilirler. Merak ettiğiniz herhangi bir durum söz konusu ise web adresimiz üzerinde bulunan online iletişim kısmına yazabilirsiniz. 7 gün 24 saat hizmet vermekte olan müşteri temsilcimiz en kısa sürede dönüş sağlayarak sorularınıza cevap vermekten büyük memnuniyet duyacaktır.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com