Farklı iş alanlarının yaratılabilmesi için devlet tarafından çeşitli destekler verilmektedir. Fakat bu desteklerin alınabilmesi için de çok sayıda kriterin tamamlanması gerekmekte ve uygunluk sağlanmaktadır. Bunun için Ekin Çadır gibi çeşitli firmalar tarafından üreticiler bilgilendirilmekte ve devlet desteğinin alınması kolaylaştırılmaktadır.

Ekin Çadır Hakkında

            Ekin Çadır, tente ve çadır sektörü içerisinde uzun yıllardır müşterilerine hizmet vermektedir. Her zaman daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan firma, alanında uzman ve deneyimli kadrosu sayesinde zamanında teslimat gerçekleştirmekte ve her ürünün montajını risksiz ve problemsiz bir şekilde sonuçlandırmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veren firma, bu özelliği sayesinde de tercih edilme oranlarını arttırmaktadır.

            Firma tarafından hayvan çadırı, depo çadırları, mantar çadırı, solucan çadırı, şantiye çadırı ve kümes çadırı gibi çok çeşitli çadırların üretimi gerçekleştirilmektedir. Çadırların her parçası firma bünyesinde üretilmekte ve montaj da yine aynı şekilde, Ekin Çadır çalışanları tarafından yapılmaktadır. Tamamen yerli bir üretimin olmasından dolayı da ürünlerin fiyatları son derece ekonomik bir hal almaktadır. Bu sayede her kesimden kişi kolaylıkla Ekin Çadır tarafından üretilen ürünlere ulaşabilmektedir.

Mantar Çadırının Özellikleri

            Mantar çadırı, son dönemlerde oldukça sık bir şekilde tercih edilmeye başlanmıştır. İstiridye mantarının protein açısından et ile özdeş olmasından dolayı mantar tüketimi büyük ölçüde artmış durumdadır. Et fiyatlarının yükselmesinden dolayı da genellikle mantar üretilmeye ve tüketilmeye başlanmıştır.

            Ekin Çadır tarafından üretilen mantar çadırları tamamen ısı yalıtımlıdır ve pamuk kompost özelliğe sahiptirler. Mantarların yetişeceği alan ve zemin tamamen firma tarafından kontrol edilmekte ve buna göre üretim yapılabilmektedir. Alan sıkıntısı yaşayan kişiler için de ranza sistemi kullanılarak alandan büyük ölçüde tasarruf edilmesi sağlanabilmektedir. Ayrıca montaj işlemlerinin bitmesinin ardından müşterilerin tamamı mantar yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgi sahibi yapılmakta ve buna ek olarak da devletten desteğin alınabilmesi için gerekli koşulların tamamlanabilmesi sağlanmaktadır.

            Ekin Çadır tarafından verilen hizmetlerin tamamı Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmaktadır. Marmara Bölgesi merkezli olmasına rağmen, Muş mantar çadırı satış işlemlerini de gerçekleştiren firma, bu sayede her kesimden ve her bölgeden kişiye kolaylıkla erişim sağlayabilmektedir. Talep edilen çadırların üretiminin gerçekleşmesinin ardından, firma personeli tarafından belirtilen bölgelere kurulum yapılmakta ve kişi üretim hakkında bilgilendirilmektedir.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com