Mantar yetiştiriciliği, koşulların ve seçeneklerin iyi olduğu durumlarda oldukça kazançlı bir yatırım çeşididir. Tüketimi büyük şehirlerde daha fazla olan mantar, çoğu zaman az üretildiği için yoğun talep görmektedir. Güçlü bir protein kaynağı olması sebebiyle de et tüketemeyen kesimlerdeki kişilerin önceliği haline gelmiştir. Bu nedenle hem tüketimi hem de yetiştiriciliği oldukça karlı ve kısa vadede kazançlıdır.

Mantar Çadırının Özellikleri

            Ekin Çadır, uzun yıllardır çeşitli alanlarda aktif olarak müşterilerine hizmet vermiş ve birbirinden farklı özelliklere sahip çadırları ile iş alanını genişletmiştir. Firma tarafından yalnızca çadır üretimi yapılmakla kalmayıp, ayrıca mantar yetiştiriciliği yapmayı düşünen kişilere de meslek edindirilmektedir.

            Mantar çadırı satın alacak ve mantar yetiştirecek kişiler için firma tarafından bizzat çadırın imalatı yapılmaktadır. Isı yalıtımlı olan ve her türlü alanda kullanılabilen çadırlar Ekin Çadır’ın deneyimli kadrosu tarafından imal edilmekte ve imalat sonrasında da belirtilen bölgede tüm parçalar birleştirilerek montaj gerçekleştirilmektedir. Montaj sonrasında yapılacak iş ile alakalı olarak, firma tarafından müşteriye detaylı bilgiler aktarılmaktadır. Mantar yetiştiriciliğinin yapılması durumunda devletten destek alabilmek için gerekli olan kriterler hakkında müşterilerin tamamı bilgilendirilmektedir.

            Mantar çadırlarının tamamı yalıtımlıdır ve üretime uygun olma özelliği taşımaktadır. Pamuk kompost özelliğine ek olarak ranza sistemi de çadır içerisinde kullanılabilmektedir. Bu sayede alandan fazlasıyla tasarruf edilmekte ve çok sayıda ürün toplanabilmektedir.

Ekin Çadır Hakkında

            Ekin Çadır, sadece mantar çadırının üretimini değil, hayvan çadırı, solucan gübre çadırı, kümes çadırı, depo çadırları, inşaat – şantiye çadırları gibi çadırların da imalatını yapmakta ve yerinde kurulum gerçekleştirmektedir. Bünyesinde yer alan personellerin tamamı alanında uzman ve deneyimli kişilerdir. Bu sayede en iyi şekilde problemsiz bir montaj işlemi gerçekleştirilmekte ve de zamanında teslimat sağlanmaktadır. Firma tarafından verilen çeşitli hizmetler sayesinde de sadece çadır satın almakla kalmayıp, müşterilerin iş hakkında da bilgi sahibi olması sağlanmaktadır. Türkiye’nin tamamına hizmet veren firma, Nevşehir mantar çadırı satış işlemlerini de üstlenmiş olup, her türlü desteği de müşterilerine vermektedir. Türkiye’nin hangi bölgesinde olursa olsun, her kesimden kişiye isteği doğrultusunda çadır satışı gerçekleştirilmekte ve sonrasında da kişi süreç hakkında bilgi sahibi yapılmaktadır.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com