Hizmet kalitesini her geçen gün artıran ve istiridye mantarı tesis kurulumu işinde tercih edilen firmamız, hizmet kalitesini artırmaya devam etmektedir. Çadır kurulumu, rafların kurulumu, kompost temini, mantar yetiştiriciliği, mantar hasadının toplanması ve satışı gibi konularda yardımcı oluyoruz. Ayrıca resmi işlemler, vergi levhası, ruhsat, izinler ve devlet desteği gibi konularda bizden bilgi alabilirsiniz. Sıfırdan kazançlı bir iş sahibi olmak istiyorsanız, bizimle irtibata geçin. Kısa zamanda istediğiniz çadır sistemini kuruyoruz. Çadır kurulumu için gerekli bütün malzemeleri adresinize getiriyoruz. Kısa zamanda çadır kurulumu gerçekleştirip üretime geçmenizi sağlıyoruz. Aylar süren ve çok pahalı olan inşaat seçeneklerine nazaran ekonomik olan çadır sistemleri, çiftçinin yeni gözdesi haline gelmiştir. Rize mantar çadırı kurulumunda gerekli bütün malzemeler firmamız tarafından karşılanıyor. Bu konuda yapılması gereken bütün işlemleri bizden öğrenebilirsiniz. 

Ekonomik ve Kazançlı

            Bu sistem, üretim dünyasının en ekonomik seçenekleri arasında yer almaktadır. Profesyonel özelliklere sahip çadır sistemimiz, raflıdır. Nem ve ısı izolasyon özelliğine sahip olan tasarımlarımız, rüzgara karşı dayanıklıdır. Pazar veya kamp çadırı gibi uçup gitmemektedir. Basit çadır sistemleri ile karıştırılmamalıdır. İç kısımdaki metal iskelet, dayanıklı ve yere montelidir. Bu nedenle olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Çatı yapısı ve çadırın yapısı, yağmur ve rüzgar gibi olumsuz etkilere karşı dayanıklı özelliklere sahiptir. Hizmet kalitesini her zaman artırmaya devam eden ve bu kategoride çözüm yöntemlerini kapınıza getiren firmamız, vergi, destek ve diğer bütün resmi işlemlerde ücretsiz danışmanlık yapmaktadır.

Sıcak ve Soğuk Havanın Olumsuz Etkisine Karşı Dayanıklıdır

            Yaz aylarında sıcaklık arttığı zaman mantarların belli bir sıcaklıkta durması gerekir. Bunun için çadır içindeki klima hava sıcaklığını dengeler. Kış aylarında da sıcaklık çok düşer. Bu durumda klimalar sıcaklığı mantarın yetişme şartlarına göre dengelenir. Ekonomik tesis kategorisindeki bu çadırlarımız, yüksek verimi yakalamanız için özel tasarlanmaktadır. Çadır tesis çalışmaları ile kısa zamanda yeni bir işe sahip olabilirsiniz. Profesyonel istiridye mantarı hizmetleriyle, yeni bir kazanç kapısı elde edeceksiniz. Mantarın piyasası ve satış koşulları konusunda da bizden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Hasat döneminde mantarın toplanma şekli konusunda da elemanlarımız gerekli bilgileri sunmaktadır.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com