Çadır kurulum işlemleriyle, mantar yetiştirme işleminde yeni nesil çözüm sunmaya devam eden şirketimiz, a’dan z’ye üretim tesisi kurmaktadır. Milyonlara mal olan ve çok pahalı olan tesislere nazaran daha ekonomik özelliklere sahip mantar çadırları, yüksek gelir elde etmenizi sağlayacaktır. Mantar yetiştirme yöntemleri, kompost, rafların dizilmesi, klimanın kurulması, satış işlemleri ve hasat gibi konularda da yardımcı olan şirketimiz, işin uzmanı olan elemanlarla çalışmaktadır. Üç hasat dönemine sahip olan mantarlar, birçok tarım ürününe göre çok kazançlı özelliklere sahiptir. Samsun mantar çadırı için kurulum hizmeti gerektiğinde müşteri hizmetlerimizi aramanız yeterlidir. Kısa zamanda istediğiniz hizmet seçeneklerini sunuyoruz. 

Mantarcılıkta Destek Var

            Bu sektörde devlet desteği bulunmaktadır. Sertifikalı çalışan ve gerekli desteği alabilmeniz için gerekli olan bütün olanakları kapınıza getiren şirketimiz, kısa zamanda iş sahibi olmanızı sağlamaktadır. Çadır sistemimiz sıradan ve rüzgara karşı dayanıksız tasarımlar değildir. Yaz aylarının sıcak havasına ve kış aylarının dondurucu soğuğuna karşı oldukça dayanıklı olan bu çadırlarımız, ısı yalıtım özelliğine sahiptir. Neme karşı dayanıklı olması nedeniyle, yağmur ve kar yağışının etkisini içeri yansıtmamaktadır. Çadırın içindeki havayı kontrol eden klimalar, mantarın yetişmesi için gerekli olan hava koşullarını oluşturmaktadır. Çadırın sıcaklığını kontrol edebilen bu çadırlar, mantarın sulama ve yetişme ortamını için idealdir. Profesyonel hizmet kalitesine sahip elemanlarımızla, istiridye mantar yetiştiriciliğine ilk ciddi adımı atabilirsiniz. 

Kazançlı Bir İş İçin İlk Adımı Atın

            İşinizi değiştirmek istiyorsanız ve kazançlı bir işle ilk adımı atmak istiyorsanız, bizi aramanız yeterlidir. İstiridye mantarı kilo olarak birçok tarım ürününe göre pahalıdır. Bunun yanı sıra üç hasat dönemi vardır. Kompostun üçte biri ağırlığınca verim verir. Çadırlardaki raf sistemi sayesinde küçük araziden çok fazla verim elde etmeniz sağlanır. Bütün bunların yanı sıra gerekli şartları yerine getiren girişimciler için devlet desteği söz konusudur. Bu kazançlı iş için gerekli çadır kurulum, raf kurulumu, klima kurulumu ve diğer işlemler için bizi aramanız yeterlidir. Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götüren firmamız, istiridye mantarı yetiştiriciliği konusunda, pratik bir şekilde çadır kurulum işlemini gerçekleştirmektedir.
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com