Üretim tesisi kurulum işlemlerinde, arsa, proje, ruhsat, inşaat malzemeleri ve işçilik dünyanın parasını tutmaktadır. Bu çok pahalı olan tesis çalışmaları, günümüzde yerini çadır tesislere bırakmaya başlamıştır. Bunlardan biri mantar çadırlarıdır. Bu kategoride hizmet kalitesini artıran ve gerekli bütün malzemeleri üretip montajlayan şirketimiz, hizmet kalitesini artırmaya devam etmektedir. Çadırın kurulumundan, devletin verdiği mantar desteğine kadar bütün işlemlerde çözüm seçenekleri sunuyoruz. Sivas mantar çadırı işinde gerekli malzemeler ve belgeler şirketimiz tarafından tedarik edilmektedir. 

Hizmet Kalitesinde Yeni Nesil Çözüm

            Kamp veya pazar çadırları ile karıştırılmaması gereken çadır tasarımlarımız, metal iskeleti olan ve zemine sağlam bir şekilde monte edilen profesyonel çadırlardır. Çadırlarımızın en önemli özelliği nem ve ısı yalıtım özelliğine sahip olmasıdır. Nem ve ısı yalıtım kategorisinde oldukça kaliteli özelliklere sahip olan çadırlar, uzun yıllar mantar yetiştiriciliği kategorisinde değerlendirilebilir. Rüzgar, yağmur, kar, fırtına, dolu ve şiddetli sıcaklara karşı dayanıklı olan çadırlarımız, iç mekanda klima ile desteklenmektedir. İç mekandaki klimalar, mantarın ihtiyaç duyduğu sıcaklık ortamını korumaktadır. Klimaların çalışma sistemini destekleyen çadırlar, içeriden dışarıya doğru hava akımını önleyen izolasyon özelliğine sahiptir. Çadırın iç kısmına havanın geçmemesi ve çadırın içerideki havayı salmaması, klimanın çalışma sistemini olumlu yönde etkilemektedir. Rüzgar ve yağmurun durumuna göre tasarlanan çadırlar, kötü havanın etkisine karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmaktadır.

Her Konuda Yardımcı Oluyoruz

            Firmamız, profesyonel eleman kadrosu ile hizmet vermektedir. Çadır sistemi için gerekli malzemeleri üreten ve yerinde montaj yapan kuruluşumuz, bu kategoride ücretsiz danışmanlık yapmaktadır. Resmi işlemler, devlet desteği ve benzeri bütün konularda istediğiniz çözümleri adresinize taşımaya devam ediyoruz. Hizmet kalitesini sürekli olarak güncelleyen şirketimiz, çadır kurulum işlemlerinde yerinde çözüm seçeneklerini tercih etmektedir. Kurulum işlemlerinde, arazinin genel yapısı ve arazinin büyüklüğü, belirleyici rol oynamaktadır. Bu kategoride gerekli olan bütün malzeme ve işçiliği kapınıza getiriyoruz. Elemanlarımız, hizmet kalitesini her zaman güncellemektedir. Bu sektörde meydana gelen yenilikler an be an takip edilmektedir. Mantar üretiminde faydanıza olacak bütün bilgileri bizden alabilirsiniz. Üretimden satışa kadar gerekli danışmanlık seçenekleriyle kısa zamanda kara geçebilirsiniz. 
 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com