Tarımsal üretim faaliyetleri bir ülkenin olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Zira tarımsal ürünler insanoğlunun yaşamını sürdürmesi için gerekli temel gıdalar arasındadır. Bu sebeple toplumlar geçmişten bugüne tarımsal faaliyetlerini sürdürmüşlerdir. Günümüzde de tarımsal faaliyetler geçmişte olduğu gibi yapılmaya devam etmektedir. Ancak günümüzde ki tarımsal faaliyetlerin geçmişe oranla bir gelişme içerisinde olduğunu söyleyebiliriz. Zira geçmişte ilkel yöntemlerle yürütülen bu faaliyetler günümüzde modern usullerle gerçekleştirilmektedir. Tarımda modern usullerin kullanılmaya başlaması ile birlikte üretim faaliyetleri ve birim alandan elde edilen verim artmış durumdadır. Tarımda modernleşmenin bilincinde olan devletler çiftçilerini bu kapsamda bilinçlendirmeye çalışmaktadır. Tarımda modernleşmenin gerçekleştirilmesi ve üretimin artırılması konusunda gerekli maddi yardımı da yapan devletler kısa vade de çok ürün üretilmesini hedeflemektedir. Bu kapsamda ülkemizde çeşitli tarım ürünleri hususunda teşvik yardımları gerçekleştirmektedir.

İstiridye Mantarı

            Genellikle kavak mantarı olarak bilinen istiridye mantarları insanlar tarafından çokça tüketilmekte olan önemli bir tarım ürünüdür. İstiridye mantarları içerisinde çeşitli mineraller ve proteinler yer almaktadır. Bu sayede birçok rahatsızlığa iyi geldiği araştırmacılar tarafından ortaya konulmuş durumdadır. İstiridye mantarları ülkemiz içerisinde her bölgede yetişmektedir. Kültür yetiştiriciliğine de uygun olan ürün özellikle 20. yüzyıldan itibaren çadırlarda yetiştirilerek tarımı yapılabilen bir ürün konumuna yükselmiştir. Bu anlamda üreticisine ciddi kazançlar getirmektedir. Son zamanlarda ülkemizde de devlet desteği kapsamına alınan ürünün yetiştiriciliği konusunda birçok yatırımcı girişimlerde bulunmaya başlamıştır.

Çadır Özellikleri

            İstiridye mantarı üretmek isteyen bir kimsenin ilk ihtiyacı olan şey, mantar çadırlarıdır. Zira mantar üretimi gerçekleştirilecek olan çadırların bir takım özelliklere sahip olması gerekmektedir.Birçok alanda çadır üretimi gerçekleştiren firmamız son zamanlarda isteğe ve talebe bağlı olarak mantar üretim çadırları da üretmektedir. Özellikle firmamız ekiplerince kurulumu gerçekleştirilen tekirdağ mantar çadırı oldukça olumlu dönütler sağlamıştır. Firmamız bünyesinde üretilmekte olan çadırlar A sınıfı malzemelerden tasarlanmaktadır. Tamamen girişimcinin vermiş olduğu ebatlara göre üretilen çadırlarımızın kurulumu profesyonel ekiplerimizce bulunduğunuz bölgede gerçekleştirilmektedir. Eğer siz de mantar üreticiliği yapmak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçebilir; bu konuda gerekli bilgilere ücretsiz danışma hizmetimiz kapsamında ulaşabilirsiniz.
            
            


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com