Son zamanların en popüler mesleği mantar yetiştiriciliği oldu. Bundaki en önemli etken ise, mantara olan talebin sürekli artmasıdır. Vitamin ve mineral yönünden zengin olan mantarın bilinen birçok faydası bulunmaktadır. Bunların yanı sıra ete veya balığa göre oldukça da ekonomiktir. Mantarın farklı türleri arasında öne çıkan ise, istiridye mantarıdır.  Bu mantar türü çok daha fazla tercih edilmektedir. Dolayısıyla üreticiler istiridye mantarı üretimine yönelmektedir. İstiridye mantarı üretebilmek için gerekli olan mantar çadırını ve gerekli diğer ekipmanı ise bizler temin ediyoruz. Ülkenin her yerinde trabzon mantar çadırı veya başka şehir olsun, ürettiğimiz çadırın montajını da bizzat bizler yapıyoruz. 

Mantar Çadırı Nasıl Olmalıdır?

            İçerisindeki mantarların hava koşullarından etkilenmesini önleyecek şekilde korunaklı olması mühimdir. Kışın soğuktan olduğu kadar yazın sıcaktan da koruması gereklidir. Zira istiridye mantarı, serin yerleri sevmektedir. Aynı zamanda bu mantar türü için üretilen çadırların, hava alabilecek kanallarının bulunması gereklidir. Üreticinin maliyetinin düşmesi bakımından mantar çadırının uzun ömürlü olması son derece önemlidir. Bu nedenle sağlam astarlarla güçlendirilen çadırlar, ayrıca izole edilerek üreticiye teslim edilir.  Bizler mantar çadırını üretimin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde imal etikten sonra Türkiye’nin her yerine giderek montajını da gerçekleştiriyoruz.

Mantar Üretimi İçin Başka Gerekenler Nelerdir?

            Mantar üretimi için çadırın temin edilmesinden sonra, içindeki ekipmanlara sıra gelir. Mantar çadırına gerekli olan ekipmanlar da tarafımızdan imal edilir ve üreticiye teslim edilir. Ayrıca çadırın kurulması esnasında üreticiye merak ettikleri hakkında detaylı bilgiler veriyoruz. Bunların yanı sıra kompost temini çok önemlidir. Bilindiği gibi, istiridye mantarı, doğada kayın, kavak gibi ağaçlarının diplerin yetişir. Bu ortam mantarın kuluçkası ve yetişmesi için çok uygundur. Ticari olarak üretilecek olan istiridye mantarı için de kompost gereklidir. Bizler üreticiye bu konuda da destek oluyoruz. Kompost tedarikçisi ile mantar üreticisini bir araya getiriyoruz.

Mantar Üreticisine Danışmanlık Hizmeti Sağlıyoruz

            Giderek yaygınlaşan mantar üretimi konusunda devlet teşvikleri vardır. Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübemizle üreticiye desteklerden istifade etmesi için yapılması gerekenler konusunda destek sağlıyoruz. Uluslararası kalite belgelerine sahip firmamız üreticinin yanında.

 


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com