Mantarlar lezzetleri ve içerdikleri protein değerleri bakımından oldukça zengin besinlerdir. Sağlık açısından vücuda katkıları ise tartışılmaz ölçüdedir. Geniş üretim ağı ve bilgisi olan dünya çapındaki çiftçilerin büyük çoğunluğu da hem ürün yelpazelerini genişletmek hem de birçok bitkinin büyümediği gölge alanlardan fayda sağlamak adına mantar yetiştiriciliği yaparlar. Mantar yetiştiriciliği doğru metotlarla ve doğru koşullarda yapıldığı takdirde, ürün toplama ve geri dönüşümü diğer işlere oranla daha kısa sürmektedir. Diğerlerine oranla istiridye mantarı hem daha uygun fiyatlı hem de yerel olarak her yerde bulabileceğiniz malzemeler ile yetiştirilebilir. Ayrıca kültür mantarına oranla daha yüksek fiyatlardan satılmaktadır.

            Mantar yetiştiriciliği için öncelikle ihtiyacınız olan kapalı bir alan olacaktır. Bu alanı kaliteli ve dayanıklı bir mantar çadırı ile sağlayabilirsiniz. Anahtar teslim, uygun çadır kurulumu hizmetine ulaşabileceğiniz www.istiridyemantarcadiri.com sitesinden, kaliteli ve dış etkenlerden gelecek tüm olumsuzluklara karşı dayanıklı çadırlar bulabilirsiniz.

Mantar çadırı seçerken dayanıklılığı ve kalitesi dışında, bir de çadırın izole aksamlarında kesinlikle alüminyum folyo kullanılmamalıdır. Kaliteden taviz vermeksizin üretilen çadırların izolasyonları, 10 cm kalınlığına sahip camyunu olarak döşenmiş olup, üzeri alüminyum kaplanmıştır. İşi profesyonel anlamda ele alırken, çiftçilerin de istekleri doğrultusunda hareket edip memnuniyet sağlanmaktadır. Bu anlamda mantar çadırlarının kapıları istenilen ölçüye uygun genişlikte yapılabilmektedir. Üretimin riski, uygun ortam ve kalitedeki çadırlar ile ortadan kaldırılabilir. Bu koşullarda harcamalarınızın geri dönüşü en fazla 2-3 ay gibi bir sürede olacaktır.

Mantar yetiştirerek kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Sadece uygun bir ortam hazırlamak için profesyonel ekiplerce hazırlanan mantar çadırlarından edinmeniz yeterli olacaktır. Ankara’da hizmet veren www.istiridyemantarcadiri.com profesyonel ekibi ile zamanında iş teslimi yapma konusunu ilke edinmiştir. Beklentilerinizi en üst düzeyde karşılamayı hedeflerken, mantar yetiştiriciliği konusunda en uygun ve dayanıklı çadırlara www.istiridyemantarcadiri.com adresinden ulaşabilirsiniz. Mantar çadırının yanı sıra iç ekipmanların kurulumu da yapılarak, üretime hazır halde teslim alabilirsiniz.

Çadır kurulumu ve hizmeti anlamında profesyonel iş ağına sahip siteden mantar çadırı dışında, hayvan çadırı, kümes çadırı, solucan gübre çadırı, depo çadırı ve şantiye çadırı olarak da hizmet alabilirsiniz.


Bir cevap yazın

İstiridye Mantar Çadırı

Ekin Çadır ismi ile müşterilerinin hizmetinde olan şirketimiz başkent Ankara'da istiridye mantar çadırı, hayvan çadırı, solucan çadırı gibi çeşitlilik göstermekte olan çadır ürünlerinin satışını ve montajını gerçekleştirmektedir. İstiridye mantar çadırında da yüksek kaliteyi arayanların her zaman en iyi ürünlerimizle hizmetinde olmaya devam etmekteyiz.

Bize Ulaşın

Adres: Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 4.Cadde No:29 KahramanKazan/Ankara

Telefon: 0541 835 84 07

E-Posta: bilgi@ekincadir.com.tr

Web: https://www.istiridyemantarcadiri.com